1 de setembre del 2014

Vols fer un moneder de ganxet?

Després de l'èxit del primer moneder que vaig fer, va arribar l'encàrrec de fer-ne un altre però una mica més gran. Per això vaig triar aquesta tanca de 9 cm d'amplada. El resultat és un moneder amb capacitat per a monedes, bitllets i alguna cosa més.


El patró és molt senzill. De fet, només cal teixir en espiral fins que la peça té el mateix diàmetre que la tanca oberta. Però, per si no vols trencar-t'hi les banyes, aquí tens el patró a punt per descarregar-te'l.


El moment crític ha sigut un cop més cosir la peça de ganxet a la tanca. L'altra vegada se'm va trencar el cap de l'agulla de cosir, perquè havia de ser prou gran per enfilar-hi el fil i, és clar, no era prou petit per passar pels foradets de la tanca. Així que era evident que aquest cop havia d'utilitzar una agulla més petita. Ho vaig provar amb fil de cosir, però el resultat no semblava gaire resistent. Llavors se'm va acudir desfer el fil de cotó amb què havia fet el moneder, compost de quatre brins, i utilitzar-ne un per cosir-lo. En principi, el resultat és fantàstic. Ara cal veure si serà prou resistent. I tu, com ho has fet?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada