2 de juny del 2016

Dos anys descabdellant

Ara fa dos anys estrenava aquest blog sense saber encara gaire ni del món dels amigurumis ni del món dels blogs. Després de dos anys descabdellant, encara sóc al peu del canó amb ganes de continuar aprenent, compartint i experimentant.

Ja el primer any de vida del blog em vaig atrevir a dissenyar algun patró de creació pròpia i els últims mesos he continuat dissenyant. Aquests són els amigurumis que he creat aquests dos anys i que he compartit a través del blog: des d'una tomaca a una sirena.


El pròxim objectiu, en el qual ja estic treballant, és obrir una botiga a Etsy i vendre-hi alguns patrons. A veure si a l'estiu aquest nou projecte pot veure la llum. No espero viure d'això, evidentment, sinó subvencionar la despesa en fil i en altres projectes craft. Però continuaré compartint patrons gratuïtament al blog. De fet, ja en tinc alguns en ment. 

A banda de fer aquest repàs de la vida de Descabdello, també volia presumir de canvis en la imatge i en l'organització del blog. Fa unes setmanes que hi treballo i han sigut bastant progressius. 

Per començar, estreno imatge gràcies a Freepik. També he descobert Canva, que és un web de disseny amb moltíssimes aplicacions. 

Quant al blog, he après moltíssim amb Creative mindly i The little coccinelle: personalizar gadgets, crear menús, interpretar el llenguatge CSS... També hi haurà canvis importants en l'organització del blog ja que deixaré de publicar entrades per vendre amigurumis i articularé les vendes, bastant reduïdes, a través del catàleg, disponible en PDF des del menú. I, per acabar, tinc previst estrenar una nova secció per presentar altres projectes craft que m'encanten. 

Ah! I l'últim projecte: al juliol seré en un mercat d'artesania. 

En definitiva, després de dos anys, Descabdello continua descabdellant fils, somriures i idees. Gràcies per passar per aquí i formar-ne part.

8 comentaris:

  1. ¡Muchas felicidades por tu segundo cumpleblog!... y mucha suerte en tus nuevos proyectos. Un saludo!!!

    ResponElimina
  2. Qué ràpido pasa el tiempo!!!!
    Y cuàntas cosas bonitas!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias. Y más rápido pasan los ratitos en que una hace lo que le gusta, ¿verdad?

      Elimina
  3. Moltes felicitats pel teu cumpleblog! Molta sort amb els objectius que t'has marcat! Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Doncs sí que has fet coses en aquests dos anys!Endavant i que no faltin els projectes que ens il·lusionen!

    ResponElimina