27 de juny del 2016

I per fi, el paó de Pica Pau

Ja l'havia clissat per Internet. Després vaig descobrir que era un disseny de Pica Pau però no trobava el patró ni al seu blog ni a la seva botiga d'Etsy. Fins i tot vaig escriure a la Yanina Schenkel per saber com el podia aconseguir. Era el setembre de 2014 i em va dir que probablement el patró estaria inclòs en el seu primer llibre, en el qual estava treballant. Fa més o menys un any va sortir a la llum El mundo de Pica Pau i ni rastre del paó. Fins que, per fi, vaig veure el paó de portada a Zoomigurumi 5, publicat per Amigurumi patterns

No m'hi vaig posar de seguida. És un patró qualificat de difícil i havia de trobar el moment adequat. Finalment, aquests primers dies d'estiu he posat fil a l'agulla ai, al ganxet i aquest n'és el resultat.


Certament, no és fàcil. En primer lloc per l'envergadura: el cos és una sola peça de 22 cm d'alçada. Però també per les plomes: concretament 27 peces, a banda dels ulls i del bec, més encara que en el patró original. Això sí, la tècnica per fer totes les formes del cos i en una sola peça és genial. I el resultat final, també.

12 comentaris:

  1. Puedes crees que estoy haciendo el mismo!!!?
    Te ha quedado GENIAL... a mi por ahora medio regular... creo que he usado una lana muy fina... Tu que lana has usado?

    ResponElimina
    Respostes
    1. En serio? Jajaja. Eso de que te queda medio regular no me lo creo. Yo he usado mi algodón habitual: Marbella Cotton, de Hilaturas LM. Y para mi gusto queda un poco grande: 22 cm de alto sin las plumas de la cabeza! Me muero por ver el tuyo. Seguro que te queda espectacular.

      Elimina
  2. De verdad que no... a ver... no està quedando mal-mal... pero por ahora (sin plumas) lo veo raro...

    No he probado ese algodon... y se ve muy bonito... es fàcil de tejer?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bueno, es que sin plumas parece un extraterrestre azul. Jajaja. Y sí, para mí el Marbella Cotton es fácil de tejer, a diferencia por ejemplo del hilo de DMC, que no entiendo por qué gusta tanto.

      Elimina
  3. Te ha quedado chulísimo. ¡Cuánta paciencia hacer y montar todas las piezas de las plumas. Realmente un gran trabajo. Besosss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias. La verdad es que lo de las plumas parecía interminable, pero mereció la pena.

      Elimina