22 d’agost del 2016

El pot per a llapis de KitHouse

Feia gairebé un any i mig que havia comprat aquest kit a la fira DIYmania, a Reus. Una d'aquestes tardes de molta calor, en què només l'aire condicionat dóna un respir, em vaig decidir a estrenar-lo. 

És un kit per fer un pot per a llapis, de KitHouse. Aquesta marca comercialitza kits per construir casetes de fusta que van des de capses fins a penja-robes passant per àlbums. El kit es compon de peces de fusta encaixables, papers de scrapbook i elements decoratius de fusta per encolar. Per tant, està a l'abast de qualsevol, per poca traça que tingui per a les manualitats. Com a eines només calen un cúter i una mica de cola blanca.

L'únic inconvenient? No hi ha botiga en línia. Pero són habituals en fires d'artesania. Així que si trobes la seva parada no et quedis sense el teu kit!







2 comentaris:

  1. He vist l'stand a Creativa i potser també a Sitges, la veritat és que tenen unes coses molt xules, però un pelet cares. M'encanta el teu nou pot per llapis, és una caseta molt romàntica!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Laura. La veritat és que fa tant que vaig comprar el kit que no recordava el preu exacte però és cert que no era barat. De fet, per això vaig comprar el kit més petit que vaig trobar. ;)

      Elimina