28 de novembre del 2016

D'amor i de monstres

Per segon any, em presento al concurs de disseny d'amigurumis que convoca el web Amigurumi patterns. A finals de mes s'acaba el termini per presentar dissenys a concurs i després hi haurà una votació popular.

L'objectiu amb més de 200 participants, alguns dels quals són professionals, no és pas guanyar sinó donar-se a conèixer. L'any passat, en Bernard, el meu forçut de circ, es va classificar en la posició 107! Imagina't! En aquesta edició, em conformo amb igualar aquesta posició o com a molt classificar-me entre els 100 primers.

Enguany l'objectiu era dissenyar un monstre amigurumi. I de tan fàcil, la tasca ha resultat difícil. De fet, alguna vegada havia buscat per Internet el patró per fer un monstre però havia trobat poca cosa i res que em convencés.

A l'hora d'esbossar el meu disseny, hi havia algunes constants que es repetien: boca amb ullals i ulls injectats en sang. D'aquí han sorgit el Berndt i la Judy, dos monstres entre esgarrifosos i tendres. D'acord, potser només tendres.


Per mi dissenyar significa descobrir noves formes de crear. Per això, com sempre en els meus dissenys, he fet alguns experiments per aconseguir resultats poc habituals en el món dels amigurumis. És el cas de la boca del Berndt, que em va donar molts maldecaps, i de les grapes tant de les mans com dels peus.

Pel que fa als colors, és veritat que els meus monstres són força sobris, però de fet és el meu estil. Per donar-hi un toc, només algun detall cosit o brodat.


En definitiva, aquesta és la presentació oficial del Berndt i la Judy, que són el meu petit homenatge, de ganxet, de cotó i de colors, a l'amor en totes les seves formes: entre monstres del mateix gènere o de gènere diferent, entre monstres de la mateixa raça o de races diferents, entre monstres de la mateixa classe social o de classes socials diferents... I, és clar, qui diu monstre diu persona.


Després de la votació, el Berndt i la Judy es van classificar en la posició 91 d'un total de 437 participants.

16 comentaris:

  1. Pues a mi, me parece que están para quedar por lo menos entre los 5 primeros...no es broma...están preciosos.
    En mi modesta opinión tienen el "alma monstruoso achuchable" de un amigurumi.
    Un besito y muuucha suerte

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mil gracias, Anni. Eres un amor. Me ha encantado lo del alma monstruosoachuchable. Jajaja. Un besazo.

      Elimina
  2. No he visto el resto de los monstruos... pero estos quiero hacerlos!!! asi que espero que estén entre los elegidos... ^.^
    Besotes!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bueno, hay mucha competencia... Pero por lo visto a ti y a mí ya nos han robado el corazón... :)

      Elimina
  3. Me encantan!!!! Dan ganas de apretujarlos jijiji. Mucha suerte,seguro que quedarán en muy buena posición,yo se la daría.
    Besos guapisima

    ResponElimina
  4. Són xulíssims!!! Molta sort! Ja ens avisaràs quan comencin les votacions :)) Una abraçada!

    ResponElimina
  5. M'encanten són genials! per mi se'ns dubte que et mereixes millorar la posició de l'any passat! una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Mabel. Tant de bo, però em sembla que està difícil... Un petó.

      Elimina
  6. M'encanten els teus monstres i el texte. Per darrera estàn molt "sexys"...

    ResponElimina
  7. Me parece....terroríficos!!..y por esta vez esto es un cumplido!! Están sueperchulos!! ESpero que queden lo más arriba posible!! saludos!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mil gracias por el cumplido terrorífico y por la visita.

      Elimina
  8. Biel: Això ho ha fet la tieta Judith?
    Rosa: Sí
    Biel: Jo, si que és experta!
    :-) :-)

    ResponElimina