11 de desembre del 2016

100.000 gràcies

Potser ets la visita 100.001 perquè avui mateix el blog ha arribat a les 100.000 visites. No sé si són moltes o són poques, però és un número rodó i em venia de gust celebrar-ho.


Les 100.00 visites es reparteixen entre les 180 entrades del blog, però no gaire equitativament. Per exemple, només la ballarina, el meu primer disseny important després de la tomaca, l'albergínia i els pèsols, té 20.000 visites.

Pel que fa als visitants, més de 30.000 són de l'Estat espanyol, més d'11.000 dels Estats Units i la tercera posició l'ocupa l'Argentina amb vora 8.000.

Però deixem-nos d'estadístiques. L'objectiu d'aquesta entrada era donar-te les gràcies per les visites i... fer-te un regal. Entre totes les persones que deixin un comentari en aquesta entrada des d'avui i fins al 24 de desembre sortejaré els meus primers patrons prèmium, a la venda des del juliol a Patronesamigurumi.org i a Etsy: la papallona i la libèl·lula. I si ets de les que, malgrat no tenir ni idea de català, també em segueix, no pateixis, que els patrons tenen versió en espanyol i en anglès.


Un cop més, 100.000 gràcies.

Juliol de 2022: Actualment els patrons només estan a la venda a la meva botiga d'Etsy.

8 comentaris:

  1. Enhorabona! I espero no guanyar el concurs, perquè em veig absolutament incapaç de fer cap d'aquestes precioses peces.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats, fas un treball preciòs, a veure si tinc sort, gràcies.

    ResponElimina
  3. Enhorabona!! Moltes felicitats per totes aquestes visites! Una abraçada!!

    ResponElimina
  4. Ciertamente es un número ¡redondo!. Ya verás cómo se multiplica en breve. Muchas Felicidades. Un abrazo

    ResponElimina
  5. Tot i que el sorteig és molt gustós, vull deixar aquest comentari per felicitar-te i dir-te que és normal el nombre de visites, perquè ets una crack! Fas coses precisoes... Per cert, no havia vist els pèsols, m'han enamorat!

    ResponElimina
  6. Muchas felicidades por las cien mil visitas. Tu blog está muy bien y los amigurumis son encantadores. Que sean muchas más visitas pronto :)
    Un abrazo

    ResponElimina
  7. Enhorabona! hi tant que si els numeros rodons s'han de celebrar perquè fa molta il·lusió saber que hi ha gent que passa per aquí i et llegeix. En el meu cas no pretenc participar en el sorteig, perquè malgrat que sé ganxet els amigurumis sempre m'han fet molt de respecte...n'eeestic segur que em quedarien fatal! tot i això no podia deixar de felicitar-te! Una abraçada

    ResponElimina
  8. Gràcies a totes pels vostres comentaris. I demà al matí... el sorteig!

    ResponElimina