30 de juliol del 2018

L'estiu a la blogosfera

Si es diu que a l'estiu les ciutats estan desertes, imagina't com de deserta està la blogosfera. Confio que algú llegirà aquesta entrada però la veritat és que els mesos d'estiu el nombre de visites i de comentaris baixa bastant. Algunes blogueres fins i tot tanquen el blog per vacances. Jo, per contra, tinc tants amigurumis, i algun altre projecte de ganxet, enllestits que publicaré cada setmana durant una temporada.

I per si ets de les meves, i continues al peu del canó fins i tot a l'estiu, et porto un gelat per refrescar-te. És un disseny de Daris Bleu que fa temps que tenia pendent. De fet, vaig comprar el patró el mes de gener aprofitant una oferta però el vaig reservar per quan arribés la calor.


És un disseny petit i molt graciós. Sobre la marxa, però, he introduït diversos canvis, tot i que poc perceptibles i no essencials, en el cos, que és una mica més gran; en les cames i els braços, que són més estilitzats, i també en el pitet, que quedava massa senzill. Pel que fa al cucurutxo, l'he fet teixint a la baga del darrere, és a dir, en back loops. Curiosament, tot i que el patró no ho indica, en les fotos de Daris Bleu és evident que està teixit així.

Quant als colors, he arriscat poc, com sempre. Tenia aquest botó tan estiuenc, que em van enviar de regal en una comanda que vaig fer a Puntos de fantasía. Això va determinar la tria del mint. Però a partir d'aquí va venir el dubte: quin sabor vull dir color hi combina? La resposta fàcil és la xocolata. Així que el cos va acabar sent marró xocolata. Com a decoració, uns granets amb un toc platejat per al gelat i uns nusos francesos en marró més clar per al cos. Vaig provar per primera vegada aquesta tècnica de brodat per fer els pistils de les violetes i ara que he pogut perfeccionar-la una mica més trobo que és una gran idea com a decoració.


Tot plegat dona com a resultat aquest refrescant gelat, tot i que jo, amb 32 ºC, una humitat del 60% i una temperatura de xafogor de 36 ºC, necessito alguna cosa més que un gelat per refrescar-me.

Si malgrat l'estiu ets per aquí, explica'm com portes la calor. Ah, i bon estiu!

Juliol de 2022: Actualment la botiga Puntos de fantasía està tancada.

6 comentaris:

  1. Sí que resulta refrescante. Una monada!!!
    Y no te preocupes que yo también andaré por la blogosfera. Un beso.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Así nos haremos compañía... Jajaja. Gracias, Sonia. Besos.

      Elimina
  2. Qué bonito te ha quedado, me parece un acierto los colores y cada detalle.

    Yo ando un poco desaparecida pero no porque esté de vacaciones, 😂 qué te voy a decir a ti que no sepas.

    Yo la calor la voy llevando a base de mucho aire acondicionado y mucha agua fresca 😫 con lo poco que me gusta el verano 😭😭😭

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me alegro de que te gusten los colores. No estaba yo del todo convencida... Ánimo con el calor y con todos los preparativos para octubre. Seguro que será todo precioso. Un besazo.

      Elimina
  3. Que refrescante este gumi...me encanta ese tono mint!
    Y con este calor, es una gran idea tejer ideas así de fresquitas!
    Yo estoy feliz, ya que son pocos días al año con esta temperatura.
    Muaks.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mí, por mucho que teja helados, no me llega mucho el fresco, la verdad... Jajaja. Mil gracias, Ani, y sigue disfrutando del verano, tú que puedes. Besos.

      Elimina