1 d’octubre del 2018

Benvinguda, tardor!

Si em segueixes, ja sabràs que fa temps que friso perquè arribi la tardor. La tardor de veritat, la d'abrigar-se i prendre un te calentet. I per fi, tot i que encara anem amb màniga curta a les hores centrals del dia, sembla que ja s'acosta. Per donar-li la benvinguda, ningú millor que en Fungo, el gnom del bosc, un disseny de Sameko Design.


Fa temps que aquest disseny em va robar el cor però el reservava per a la tardor i primer em vaig decidir per un altre amigurumi de Sameko Design: en Bruno, l'os que adora la mel. De manera que quan fa unes setmanes vaig començar a teixir el gnom del bosc no em vaig divertir tant com em pensava. El patró és perfecte però tots els dissenys de Sameko Design són idèntics. És el problema de les dissenyadores amb un estil tan marcat. Almenys a mi m'avorreixen una mica.

Tot i això, en Fungo és molt tendre. Hi contribueixen aquestes celles amb expressió tristoia. De vegades opto per no brodar-les jo crec fermament en allò que menys és més però aquest cop eren imprescindibles. És més, fins i tot, després d'una enquesta a Instagram Stories, vaig decidir brodar-li un mig somriure. En definitiva, les meves seguidores a Instagram van donar la raó al Sr. Descabdello, que va dir que a aquesta cara de pa de quilo li feia falta una boca. Ah! I també he estrenat uns ulls de seguretat plans. Els vaig comprar per error però m'agrada el resultat i potser repetiré.

I si en Fungo és el gnom del bosc, calia anar al bosc a fer-li una sessió de fotos. Dit i fet, la setmana passada el vaig posar a la motxilla i ens en vam anar a les muntanyes de Prades. Llàstima que, en la pujada sense alè a l'ermita de l'Abellera, la sessió de fotos va quedar reduïda a una de sola. Però aquella estona al bosc, entre molsa, falgueres, la pedra vermella de les muntanyes de Prades, les últimes mores de l'estiu i alguna papallona, va ser tota una injecció per començar la tardor amb força.

Benvinguda, tardor!

10 comentaris:

  1. Caram això si es que és de professional! com el fungo és un follet de bosc li fas les fotos en un! ets una crack una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha. Dona, no hi vaig anar expressament, però aprofitant l'excursió i el raconet que quedava a la motxilla... A més, tot i que passo molta vergonya, de tant en tant m'encanta fer fotos a l'exterior. Gràcies per la visita, Mabel. Un petó.

      Elimina
  2. El Sr Descabellado no se anda por las ramas con las descripciones! con lo kuki que es este personajillo del bosque!Dan unas ganazas de achucharloooo;-))
    Y menudo lugar para ir de visita...de lujo!
    Ah!..y ve sacando la mantita para taparte que en breve hará falta!
    Un besete!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que el Sr. Descabdello es un crítico implacable! Menos mal que os tengo a vosotras! Jajaja. Gracias, Ani. Por cierto, estoy con la manta preparada pero ná de ná, oye! Tendré que tener paciencia unos días más.

      Elimina
  3. Hola. Si, realmente las cejas y la media sonrisa le van muy bien. Me gusta el resultado. Yo también he decubierto los ojos de seguridad planos y me estoy pasando a ellos poco a poco. Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ay, gracias, Sonia. A mí también me ha sorprendido el resultado con los ojos planos. Repetiré seguro. Un beso.

      Elimina
  4. Con compres els ulls plans? Gracias por la info!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Doncs aquests els he comprat a Puntos de fantasía. Molt recomanable!

      Elimina
  5. Ya lo vi en IG y te dije que me encantaba.. tenía ganas de pasarme y leer tranquila la entrada… ^.^
    Me he pasado por la página de Sameko y ya los tengo en la lista de pendientes…
    Si cucu veo… jejeje
    Me encanta tu foto de Fungo… aunque solo sea una… y el Bruno me enamoró…

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja. Otra fan de Sameko Design, me parece. Impaciente por ver tu versión de Fungo. Gracias por la visita, Ana, y besos.

      Elimina