15 d’agost del 2016

Reciclant un moneder amb Knit and Love

Tocava reciclar el moneder que vaig regalar a la Teresa fa gairebé un parell d'anys. Per donar-hi un altre aire, en lloc de repetir amb el meu fil de cotó habitual vaig optar per estrenar aquest cabdell de drapet que vaig comprar al Handmade Festival Barcelona. De fet, és l'única compra que hi vaig fer, després de la decepció de trobar moltíssimes parades dedicades a l'scrapbooking i al patchwork però gairebé cap dedicada al ganxet i encara menys als amigurumis.


És un cabdell de drapet vintage de Knit and Love. En la composició hi ha un 30% de viscosa i és molt lleuger. També té un tacte molt especial. Vaig triar el color gris blau pensant a fer un clutch per a mi, però després em va semblar més blau que gris, per la qual cosa li escau molt més a la Teresa que a mi.


Amb un ganxet de 5 mm aquest és el resultat. Ja saps que l'únic truc per fer un moneder és que la peça tingui el mateix diàmetre que la tanca però a continuació trobaràs el patró per fer aquest moneder per a una tanca rectangular de 9 cm d'amplada.


El problema de sempre a l'hora d'enllestir el moneder és com cosir-lo a la tanca. El més fàcil hauria sigut comprar un fil de perlé de color similar però com que no tenia temps vaig tallar pel mig una tira de drapet, vaig enfilar l'agulla i a cosir.


Com a toc final una pluja d'estrelles de Sant Llorenç.


Juliol de 2022: Actualment la botiga Knit and Love està tancada.

12 comentaris:

  1. Qué chulo!!!
    Creo que tengo esas mismas estrellas... pero en tonos de navidad!
    Besos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uf! Y lo difícil que es coserlas con lo pequeñitas que son! ;) Besos.

      Elimina
  2. Qué bonito. Me encanta tu monedero. Tengo que probar ese tejido, que lo veo un montón y me dais envidia. ¿Se teje bien? El detalle de las estrellitas le queda de maravilla.

    Bicos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mil gracias! Y sí, es un tejido muy fácil de tejer, a diferencia del trapillo de siempre. Tienes que probarlo.

      Elimina
  3. Qué bonitoooo! Me gusta mucho,se ve muy elegante con ese color,y el detalle de las estrellitas es pura monería!
    Un trabajo muy bonito.
    Besos! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Yoli! Eres un encanto! Besos para ti también.

      Elimina
  4. Ens ha agradat molt el moneder! tan el color com el detall de les estrelles de Sant Llorenç ;), la veritat es que queden molt bonics aquests moneders, nosaltres també n'hem fet algun i a part de bonics son molt útils :D. Gran treball! Ens quedem per aquí per seguir gaudint de les teves creacions! ;) petons!

    ResponElimina
  5. M'has donat una idea. Jo també vaig comprar 2 cabdells de Knit and love al mateix lloc, per fer una bossa de xarxa que no he començat encara. Moltes Gràçies perqué així puc aprofitar el cabdell.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La idea de la bossa em sembla genial! Jo crec que amb dos cabdells en tindràs prou per a tot. Anima-t'hi! Aquests cabdells són genials. Llàstima que Knit and Love ha tancat.

      Elimina