11 de març del 2024

La colla de Shrek, en versió amigurumi

Com passa el temps! La pel·lícula Shrek es va estrenar el 2001, fa més de 20 anys, i és ja tot un clàssic. He trigat, tot i que només fa vora 10 anys que faig ganxet i no pas 20, però no m'he pogut resistir a aquestes versions chibi de la dissenyadora xilena Muñequista.

Els patrons són genials. I no és només perquè tingui debilitat pel amigurumis petits sinó perquè tot encaixa a la perfecció. 

Vaig començar amb l'Shrek, que és força senzill, a excepció potser de les orelles i d'aquesta armilla tres talles més petites del que li caldria a aquest entranyable ogre. Va ser amb aquest primer personatge amb el que vaig descobrir l'enginyós sistema que proposa la Cony Olivares per articular les cames només amb fil.

El personatge de la princesa Fiona és una mica més entretingut: els detalls del vestit però sobretot els cabells necessiten el seu temps. Això sí, hi insisteixo, no vaig haver de fer ni una sola modificació.

L'Ase va ser l'últim integrant d'aquest trio amigurumi. Entre les orelles, el serrell i una mica de gràcia amb el brodat dels ulls, el resultat és gairebé tan divertit com el personatge d'animació en què s'inspira aquest amigurumi. El que no m'acaba d'agradar, per allò de les proporcions, és que el cap de l'Ase sigui més gros que el de Shrek, però la veritat és que és l'única crítica que tinc.

Si ets fan de Shrek, pots ampliar el nombre d'integrants de la colla, perquè Muñequista té també a la venda els patrons per fer els trigèmins, fills de l'ogre i la princesa, i el Gat amb Botes, el personatge que apareix en les darreres seqüeles de la saga.

Jo amb el trio de personatges principals n'he tingut prou però la cosa va de trios i, d'aquí a un parell de setmanes, tornaré amb tres personatges més d'una altra pel·lícula d'animació. No te'ls perdis!

8 comentaris:

  1. Qué graciosos!!!
    Me encanta este trio Judith!
    Es verdad que el burro es un pelín grande... pero no demasiado...
    Oye... son carillos sus patrones... no?
    Ya tengo ganas de ver el siguiente trio!
    Muak

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vamos, están algunos patrones al precio del marisco en Navidad... 😅 Pero son muy graciosos, sí. Y los patrones son de 10! Muaks!

      Elimina
  2. Los tres te quedaron adorables, me encantan!
    Besos

    ResponElimina
  3. Son monísimos tan pequeñitos!! Intrigada me dejas con el próximo trío!!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No llegan a miniatura... Jajaja... Pero son chiquitines, sí. Gracias, Pilar! Un beso!

      Elimina
  4. Te quedaron los tres preciosos, contigo he descubierto el mundo de los amiguris!!!
    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja! Gracias, Marta! Pues tendrías que probar... 😉

      Elimina