2 d’abril del 2018

Cactus lover #1: De paper

M'encanten els cactus. Tinc cactus a la cuina i a la terrassa, tinc uns post-its de cactus, una goma d'esborrar en forma de cactus, un washi-tape de cactus, una capsa amb cactus dibuixats i un gerro per a les flors en forma de cactus. Fins i tot el meu primer projecte de carvatge va ser un cactus. No dec ser l'única perquè últimament, en qualsevol producte de decoració o de papereria, tot són flamencs, alpaques i... cactus. 

No sé si estic obsessionada amb els cactus, però de cop em vaig adonar que tenia un munt de projectes pendents protagonitzats per cactus. Així que he decidit que aquest mes d'abril serà monotemàtic i dedicaré cinc entrades del blog als cactus. Potser després d'això començaré a odiar-los...

Amb la primera, reprenc les entrades dedicades a altres projectes craft, a banda dels amigurumis. És un projecte molt senzill per fer uns cactus de paper retallables, idea de Studio Äppel Päppel. Sí, és un blog suec però no t'atabalis. Només cal descarregar la plantilla, aconseguir uns papers de scrap ben bonics i a retallar.


Per decorar els meus cactus, en un vaig optar per dibuixar-hi unes punxes amb un retolador de gel Signo Angelic Colour i en l'altre uns puntets amb un retolador Posca gruixut, tots dos de la marca Uni-Ball.



I vet aquí els meus primers cactus. Però no t'amoïnis si a tu et va més el ganxet: el pròxim cactus serà en versió amigurumi.

10 comentaris:

  1. Ohh jo també sóc cactus addicta! m'encanten i es ben cert que ara te'ls pots trobar per tot arreu. Ara ja m'has creat la necessitat de fer-me'n un de paper! (jaajaja). m'encantarà la temàtica d'aquest mes! Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fes-lo! Una cactus lover no es pot quedar sense aquest cactus de paper! Hahaha. Una abraçada, Mabel.

      Elimina
  2. Pues muy curioso! desconozco el tema craft y la verdad es que también los cactus...ni en amigurumi he tejido na de na..te lo puedes creer? estaré atenta a tus siguientes propuestas.
    Muaks!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nunca has tejido un cactus? Pues no te puedes perder el próximo post! Te va a encantar y, además, con patrón gratis.

      Elimina
  3. Son preciosos! Me encantan!
    Yo también tengo obsesión por los cactus, pero lo mio es porque el resto de plantas se me mueren xD

    Un besazo guapísima!

    ResponElimina
  4. Pero, pero, pero alaaaa cactus 🌵, pues si que te gustan ,me parece super original . ves ,yo unicornios ,y tu cactus

    ResponElimina