16 d’abril del 2018

Cactus lover #3: Brodat

Ja et vaig avançar que la tercera entrada dedicada als cactus tindria com a protagonistes el fil i l'agulla. Però... no es tracta de l'agulla i el fil de cosir sinó de l'agulla i el fil de brodar. 


Després de les meves primeres aventures amb el brodat de la mà de I Heart Stitch Art la ploma i la libèl·lula no em vaig poder resistir a aquest kit que vaig trobar per casualitat en una botiga Tyger. Un kit baratíssim: només 4 euros. Però, és clar, ningú dona duros a quatre pessetes i, a mig brodar la silueta del cactus, ja em vaig quedar sense fil. Ggggrrrr!

Així que, disposada a no rendir-me, vaig anar a comprar alguns cabdells de fil de brodar de la casa Anchor i vaig tornar a començar. Ja tenia una mica de pràctica en el punt de brodar més bàsic: el back stitch. Però per a la flor del cactus vaig haver d'estrenar-me amb un nou punt: el satin stitch. Dificilíssim, per cert. De fet, vaig fer fins a cinc vegades la flor, fins que el resultat em va semblar mínimament acceptable.


I després d'això ja estic buscant el meu pròxim projecte de brodat i també estic enllestint el pròxim cactus que protagonitzarà una entrada al blog: en aquest cas combino ganxet i, ara sí, fil i agulla de cosir. Ja saps que això de cosir és el meu punt feble... Així que ves a saber què en sortirà.

10 comentaris:

  1. Me sorprendes!...eres toda una creadora de cactus!
    Y en bordado!!!a mi me parece una técnica muy difícil, aunque veo que a ti no se te resiste nada!
    Precioso...y la florecita genial...que conste que he ampliado la foto para sacarte fallos y no veo ninguno ja ja...es broma! te ha quedado chulísimo.
    Muaks!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja. Eso es que no la has ampliado bastante porque sí hay algún fallo. A mi también me parece muy difícil el bordado. Sólo soy una principiante cabezona que se atreve con algún kit básico. Pero voy a seguir aprendiendo. Gracias por la visita, Ani, y muchos besos.

      Elimina
  2. Qué chulada!!!
    La verdad es que no me atrevo con el bordado... hasta las bocas de los amigurumis se me dan mal... jejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja! Pues yo creo que a veces es más difícil bordar unos ojos o una boca que bordar este cactus y sus pinchos. Mil gracias, Ana. Besos.

      Elimina
  3. N'estic segura que ens sorprendras amb el nou cactus, això de cosir no té secret! ara jo això de brodar ho vaig provar i em vaig estressar el que no està escrit! m'encanta però em sembla molt dificil. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Reconec que brodar la flor no ha sigut fàcil però, amb les meravelles que fas tu amb el fil i l’agulla, jo crec que has de donar una altra oportunitat al brodat.

      Elimina
  4. Me encanta! Pero muy mucho!!!!

    Ya sé a quién le voy a preguntar las dudas cuando me ponga yo a bordar, compré dos bastidores, la tela y me falta el hilo, quiero hacerme el bastidor para llevar los anillos el día de la boda... ¿Lo conseguiré?

    No había visto tus otros trabajos, me parecen alucinantes! y me has dado una idea brutal, quería hacer el bastidor en blanco... pero... joe, la tela oscura se ve taaaan preciosa, que lo mismo hago dos :D

    Un besazo enorme!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Qué gran idea para la boda, Stefy! Y es verdad que con la tela oscura queda muy original. Por supuesto que lo conseguirás! No lo dudes. Aunque no sé si una principiante como yo podrá resolverte muchas dudas. Ya veo que se te acumula el trabajo handmade con la boda. Ánimo y un besazo!

      Elimina
  5. Ahora me pongo al día, soy un caso... Yo eso del bordado ...tengo los materiales pero me faltan ganas. Muy chulo y moderno. Algún día bordaré algo 😊

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uy, pues cuando empieces verás que es adictivo. Gracias, Vicky. Un beso.

      Elimina