15 d’abril del 2019

El gripau encantat

Suposo que en aquestes alçades ja saps que no existeixen els prínceps blaus. Però els gripaus encantats sí que existeixen. Són aquells que, malgrat ser verds i llefiscosos, són un encant. I potser a primer cop d'ull no encaixen en l'entorn però a poc a poc es converteixen en el company inseparable. Aquest és un petit homenatge al meu gripau encantat, és a dir, al Sr. Descabdello, i l'excusa per presentar-te aquest disseny de Smartapple Creations.


És un patró força senzill a priori, tot i que les potes tenen la seva dificultat. A més, és gratuït, cosa que s'agraeix si com jo cada vegada compres més patrons perquè cada vegada en trobes menys de gratuïts que t'enamorin. Això sí, la corona és idea meva: una improvisació d'última hora.

I el millor lloc per a un gripau encantat és un estany ple de nenúfars. Aquest en concret l'he fet expressament per a la foto a partir d'un tutorial de Lia Griffith, tot i que he simplificat els materials i només he utilitzat cartolina. De tota manera la foto no li fa justícia: el meu nenúfar és molt més bonic en un pla zenital.


I tu, ets més de prínceps o de gripaus?

8 comentaris:

  1. Jo més de gripaus, hahahahha, m'encanta, com tot el que fas.
    Petons artista

    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha. Ets de les meves, doncs! Moltes gràcies, Glòria! Ets un sol!

      Elimina
  2. Yo soy más de sapos,por supuesto y más si son tan simpáticos como el tuyo!!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bienvenida al club! Jejeje. Muchas gracias, Pilar! Un besazo.

      Elimina
  3. A las dos no ha dado por los batracios. Está claro que soy más de ranas y sapos, son muy beneficiosos para la naturaleza.
    Gracias por compartir este bonito patrón.
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja. Más beneficiosos que los príncipes seguro! Gracias a ti, Gema. Ahora mismo voy a conocer a tu batracio.

      Elimina
  4. No es por nada, tu sapo encantado es ideal, pero la corona y el nenúfar le dan el toque principal y principesco a esta historia!
    Y seguro que quien está encantado es el homenajeado!
    Un abrazote

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ay, muchas gracias, Ani! La verdad es que me divertí mucho con el nenúfar y la sesión de fotos. Y mi sapo pues ya sabes, encantado. Jejeje. Un beso.

      Elimina