18 d’agost de 2014

Vols fer un mico de ganxet?


El mico no és un animal que m'agradi especialment però quan vaig veure la foto d'aquest amigurumi el vaig trobar molt graciós.

Hi he fet algunes modificacions. Per començar, he fet el cap i el cos d'una sola peça, la qual cosa dóna més estabilitat a un amigurumi. A més, així hi ha una peça menys per cosir, que és el més pesat. L'altra modificació important és el musell. En lloc de fer-lo tan pla hi he donat una mica més de volum i fins hi he posat cotó sintètic. Oi que queda divertit? Quant a la cua, l'he fet una mica més llarga i, en lloc de cotó sintètic, hi he posat un trosset de netejapipes, per poder donar-hi forma. 

Però el que m'ha portat pel camí de l'amargura és el plàtan, perquè seguint el patró original em quedava ben boterut. Per tant, tot i que el resultat és el mateix, he modificat el procés de teixir el plàtan. Ah! I si no ets una gran artista cosint, et recomano cosir-lo a la mà del mico abans de tancar la peça.

Per acabar, he optat per no utilitzar els clàssics ulls d'amigurumi sinó aquest altre model, que dóna al mico un aspecte més esbojarrat i trapella.

He de confessar que vaig trobar el patró traduït a l'espanyol, sense cap referència a l'autor, en un blog força conegut en el món dels amigurumis. Posteriorment he descobert que és un disseny de Jaylee's toy box, a la venda a Ravelry, i per tant no publico l'enllaç des del qual jo em vaig descarregar el patró il·legalment sense saber-ho. Tan difícil és entendre que hi ha patrons gratuïts a la xarxa per triar i remenar però que n'hi ha d'altres que estan a la venda? En el món del ganxet tampoc no s'hi val tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada