28 de febrer del 2022

D'ossos panda i rescats

De tant en tant et parlo de la meva llista d'amigurumis pendents. Va començar sent un Excel sí, soc una fan dels Excel però ara no és altra cosa que una pila de publicacions d'Instagram guardades. T'atreveixes a vaticinar quantes? Doncs exactament 140. És evident que no faré tots aquests amigurumis. Amb el pas del temps, alguns ja no m'entusiasmen tant o queden relegats davant d'altres dissenys. Però és cert que, quan toca decidir quin nou amigurumi ocuparà les meves hores preferides del dia, el primer pas és remenar entre aquestes creacions que algun dia em van agradar tant com per guardar-les.

Tot això t'ho explico perquè fa mesos que aquest os panda de Mis & Spolka és a la meva llista d'amigurumis pendents, tot i que no l'he rescatat fins fa poc més d'una setmana. I m'ha agradat tant i tant que no sé com l'he pogut tenir allà oblidat tant de temps. 

Vaig qualificar igual la girafa de Mis & Spolka que vaig fer uns mesos enrere, però és que no en puc dir una altra cosa: el patró és espectacular. De fet, estic enamorada de tots els detalls: aquest posat garrell, la distribució dels colors del cos, la forma ideal de les peces negres dels ulls... I, a més, aquest cop me n'he sortit amb el brodat blanc!

Per tot això, et recomano al 100% els dissenys de Mis & Spolka i també et recomano rescatar de l'oblit aquells amigurumis que un dia et van entusiasmar però que no has fet mai realitat.

12 comentaris:

  1. Me encanta que lo hayas rescatado porque te ha quedado divino, es muy bonito!! Puedes seguir al rescate!!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja! Gracias, Pilar! Voy a ver qué otro amigurumi rescato del olvido! 😉

      Elimina
  2. Es una monada... me encanta todo... los ojos te han quedado perfectos... Y el cuello es perfecto!
    Besitos!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Ana! Es de esos patrones que te lo ponen fácil! Soy la fan número uno de esta diseñadora! Jajaja. Muaks!

      Elimina
  3. Un panda muy lindo y ese cuello me encanta!
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estuve dudando si hacer el cuello, pero fue un acierto, no? Gracias, Diana!

      Elimina
  4. Una verdadera preciosidad !!!. ....y yo también soy fan del "excel" sobre todo para llevar la cuenta de gastos de mi casa. Lo apunto todo y la comida desglosada. Parece una tontería pero sirve para saber que porcentajes comes de verduras, carnes rojas, pescados, etc. y al final sabes si tu alimentación es equilibrada. No me cuesta nada hacerlo. Eso sí, has de pedir ticket de todo porque en este país, excepto en supers, si no lo pides no te lo dan. En Italia es obligatorio !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Izzy! Benvinguda al club de fans de l’Excel! 😉

      Elimina
  5. Me parece impresionante!...es perfecto! no le falta detalle!
    Ese toquecillo aguamarina le aporta elegancia.
    Y tu foto...fotaza!
    Muaks

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como puedes imaginar, la clave de la foto es el papel de fondo en el color adecuado! Todo un hallazgo! Jajaja! Gracias, Ani! Es un amor de oso!

      Elimina
  6. Quina preciositatt! Tens raó, vale la pena rescatar disseny que ens feia mandra...perquè acaben sent una meravella. Ptns

    ResponElimina