6 de juliol del 2015

Vols fer la Natsu de ganxet?


La Natsu era a la meva llista d'amigurumis pendents des que vaig descobrir el blog Mis pequicosas, un blog realment molt recomanable entre altres coses per una acurada fotografia. 

Natsu significa estiu en japonès. Per tant, he esperat a l'estiu per posar-m'hi. Un estiu, per cert, molt i molt calorós... Vet aquí que la Natsu es passi el dia a la platja.

El patró és fantàstic. Només he modificat la mida del cap, que em quedava massa gros en relació amb el cos, i també he hagut de fer el casquet de bany proporcional al cap.


Tot i seguir la resta del patró al peu de la lletra, no he aconseguit l'expressió de la Natsu original. Crec que els ulls són massa amunt i que el casquet de bany queda poc ajustat. Malgrat això, trobo que continua sent un amigurumi adorable.


A més, he aprofitat l'ocasió per provar diversos suggeriments per canviar de color publicats recentment a One dog woof i a Gallimelmas e imaginancias. Potser és que sóc poca-traça però francament cap d'aquests trucs ha resultat ser la panacea. I tu, quin truc tens?

2 comentaris:

  1. Está preciosa!!!!
    Qué raro que el gorrito te quedara grande... al ser igual que la cabeza... debería quedar justo (a mí me costó ponérselo...)

    Es verdad que la carita es diferente... (aquí me pierdo en lo que pones de los ojos... sorry, mi catalán tiene límites... jejeje)

    En cualquier caso, yo creo que cada amigurumi tiene su personalidad... y tu Natsu tiene carita de simpática e intrépida... parece estar mirándolo todo!
    Muchas gracias por hacerla, por poner el enlace a mi blog y al patrón original… y por mandarme el enlace! Me alegraste el día!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti, Ana. Tienes razón en que cada amigurumi tiene su propia personalidad. Pero, para que pueda cobrar vida, alguien tiene que poner el alma para crear un patrón tan genial como éste.

      Elimina