10 d’octubre del 2016

I Heart Stitch Art i el meu primer brodat

Feia molt que em rondava pel cap estrenar-me amb el brodat. Però va ser quan vaig veure els dissenys de la Sarah K. Benning al blog Little Green Doll que em vaig acabar de decidir. Però, és clar, a diferència de la Sílvia, que a més de ganxet fa unes coses xulíssimes amb el fil i l'agulla, jo no tinc ni idea de cosir, fora de les puntades bàsiques per cosir unes cames a un amigurumi. Així que havia de començar amb un brodat apte per a principiants. 


Em vaig decidir per aquest disseny de la marca I Heart Stitch Art, a la venda a Etsy. El vaig triar perquè només s'hi utilitza un punt que em va semblar fàcil: el backstitch. I com es diu en català? Doncs ni idea. Aquesta serà la pega d'aprendre a brodar amb instruccions en anglès. I és que amb el meu kit de brodar hi havia també una guia dels principals punts. A més, I Heart Stitch Art ofereix diverses opcions de compra per al mateix disseny, a més de poder triar el color: el patró en PDF; el kit bàsic, amb la tela impresa, els fils i l'agulla de brodar, i el kit complet, que inclou a més el bastidor. Jo vaig optar pel kit bàsic i vaig comprar al comerç local, al qual també cal contribuir, un bastidor de 17 cm.


En definitiva, m'ho vaig passar molt bé brodant i m'agrada molt el resultat. Així que segur que repetiré. La veritat és que la Sarah Milligan, creadora de la marca I Heart Stitch Art, m'ho ha posat fàcil, perquè per compensar-me pel temps que trigaria el meu paquet des del Canadà fins a Reus hi va incloure el kit bàsic per brodar una libèl·lula. A veure si ben aviat trobo temps per posar-m'hi.

Juliol de 2022: Actualment aquest producte de la marca I Heart Stitch Art no està disponible.

10 comentaris:

  1. *.*
    Me parece precioso!!!!
    Pero tan complicado... jejeje
    Enhorabuena!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De verdad que no es complicado; por lo menos este modelo, que era para novatas. Y me divertí muchísimo.

      Elimina
  2. Doncs a mi em sembla que ja en saps molt més que jo de cosir a mà! M'agrada molt com t'ha quedat però no sé si en seria capaç de brodar, tot i que ja fa temps que em pica el cuquet. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que en series capaç! Si et pica el cuquet, prova-ho. T'asseguro que és addictiu! Petons.

      Elimina
  3. Un resultado precioso, listo para colgar y decorar cualquier rincón de casa.

    ResponElimina
  4. És un brodat maquíssim i t'ha quedat genial! Els colors que has triat m'encanten!! Aquest serà només el primer jeje
    Moltíssimes gràcies per la menció! Quina il·lusió que em fa saber que un dels brodats que vaig fer t'han inspirat a començar. Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Sílvia! És ben veritat que el teu brodat va ser l'empenta que em faltava. I ja he comprovat que és addictiu, sí! Una abraçada també.

      Elimina