28 de maig del 2018

Sobre unicorns i mil·lennials

No m'agraden especialment els unicorns però al final, quan et bombardegen tant, t'acaba semblant imprescindible fer-ne un en versió amigurumi. Els experts en tendències afirmen que són una icona de les mil·lennials, pels colors pastel i perquè representen un esperit lliure. No és el meu cas, ja que amb més de 40 anys pertanyo a la generació X: els que vam néixer als anys 70, vam ser adolescents als 80 i hem viscut fets tan diferents com la caiguda del mur de Berlín o l'arribada d'Internet.

Però tornem a aquests animals fantàstics, amb cos de cavall, banya i crinera dels colors de l'arc de Sant Martí. Així com hi ha unicorns pertot arreu des de pastissos a flotadors, el món del disseny d'amigurumis també n'està ple. Per tant, em va costar molt decidir-me. En Robin, l'unicorn de Pica Pau, estava descartat: és enorme i em sembla dificilíssim. Entre la resta d'opcions, vaig triar aquest bebè unicorn d'Amigurumi Today, un blog amb moltíssims patrons gratuïts.


El patró és molt senzill. Tot i això he fet algun canvi, per exemple en la manera com es cusen les potes al cos. A més, en lloc de comprar fils de fantasia en diferents colors per seguir el patró original, he optat per fer la crinera i la cua amb el meu fil de cotó habitual i la socorreguda tècnica per fer cabells a la qual he recorregut en patrons propis com la ballarina i la sirena o en patrons d'altri com la bruixa o en Lui, el clown

Pel que fa als colors, són força pastel. De fet, el protagonista és un dels meus colors preferits actualment, tot i no ser mil·lennial: el mint. Ah, i per acabar, un toc brillant a la banya, tot i que en la fotografia no es distingeix gaire.

I tu, ets mil·lennial o pertanys a la generació X?

14 comentaris:

  1. Ah! pues te ha quedado genial!
    Yo también me encuentro en el grupo X ja ja y tampoco he tejido aún un unicornio...y digo aún porque es casi obligado hoy en día...
    Viendo el tuyo, me dan algunas ganas...ya veremos
    Un besote!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja. Ya veo que las de la generación X no somos muy fans de los unicornios. Muchas gracias, Ani. Y besos.

      Elimina
  2. Hola. Pues yo soy pre-X... pero me gustan los unicornios un montón, aunque aún no he tejido ninguno. Pero todo se andará(espero).
    Me gustan mucho los colores del tuyo, por cierto, y el mint me encanta.
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ay, gracias, Sonia. En cuanto a los unicornios, a lo mejor te gustan precisamente porque no eres de la generación X. Jajaja. Por suerte, a pesar de pertenecer a distintas generaciones tenemos en común el amor por los amigurumis y el ganchillo. Un beso.

      Elimina
  3. Jo mil·lenial no sóc, ara X tampoc estic en un entremig... ara he de confessar que a mi els Unicorns no m'agraden pas massa sincerament... els tons pastel no són massa el meu gust i els unicorns em tenen un toc apastelat que no va massa amb mi! tot i això he de reconèixer que el teu em desperta simpatia. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que no, Mabel, que tu ets mil·lennial, encara que et pesi. Hahaha. Els mil·lennials o generació Y són els nascuts entre els anys 80 i el 2000. Ho pots consultar a la Viquipèdia mateix. Per tant, ho sento, però t’han d’agradar els unicorns i els colors pastel. Hihihi. Gràcies per trobar simpàtic el meu unicorn i un petó de part de tots dos.

      Elimina
  4. Yo soy de la generacion Baby Boomer, y mer encantan todos los muñequitos

    ResponElimina
  5. Pero qué bonito! Me encantan los colores, el pelo... la carita que tiene... ¡Todo!.

    Yo creo que soy de la generación Millennial, aunque soy más de tonos fuertes y llamativos... jajaja, los tonos pastel los asocio más con bebés y yo creo que ya de bebé tengo poco xD

    Un besazo enorme guapísima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mil gracias, bonita! No estaba yo muy convencida con este unicornio... A lo mejor porque tampoco soy de colores pastel, pero el mint es que me tiene obsesionada. Jajaja. Muaks!

      Elimina