16 de juliol del 2018

Bup, bup!

Si he de triar, opto decididament pels gats. M'encanten el seu caràcter independent, la seva serenitat, les seves trapelleries, la seva manera de reclamar afecte... Però també m'agraden els gossos i, si es tracta d'amigurumis, aquest de Yarn Society em va enamorar.


Per comprar-lo, vaig aprofitar una oferta de 3x2, que per cert encara està activa. Així que encara tinc pendents dos amigurumis més d'aquesta dissenyadora estatunidenca. 

I és que, si una compra entre un i dos patrons al mes, ha d'estar al cas de les ofertes. Per exemple, el meu pròxim amigurumi és un gelat. Molt estiuenc, si no fos perquè vaig comprar el patró de rebaixes el mes de gener. No voldria semblar una compradora compulsiva però és evident que soc una ganxetaire compulsiva. Ho confesso.

Deixant els trastorns compulsius de banda i tornant al disseny de Yarn Society, he de dir que el patró per fer el cap és fantàstic. Ja saps que m'agraden molt els patrons amb formes, que no es limiten a les esferes. Les orelles i el musell, en el qual he utilitzat un nas de seguretat de 18 mm, també són molt originals. Però pel que fa a la resta m'ha passat el mateix que amb el peresós: les dimensions del cos i el disseny de les potes no em convencien. Així que hi vaig fer alguns petits canvis.

Quant a la bandana, com que odio no teixir en espiral, vaig substituir la proposta original per aquest retall de roba, tot i que ara me'n penedeixo perquè no he acabat d'encertar-la amb la forma triangular.

I tu, ets de gats o de gossos? I el més important: també ets una ganxetaire compulsiva?

10 comentaris:

  1. Respostes
    1. És clar! De tu ja m’ho esperava... =^.^= Gràcies, Almudena.

      Elimina
  2. No lo pienses más, la bandana es perfecta, le queda genial, fue una de las cosas que más me llamó la atención cuando vi el perrito en mi correo esta mañana.

    El perrito es una monada, no sé cómo quedaría con las proporciones originales, pero con tus modificaciones está de 10.

    Bicos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ay, gracias, Leti. Es que una, además de indecisa, es perfeccionista... Pero tu comentario le sube la autoestima a cualquiera. Jejeje. Bicos.

      Elimina
  3. Judith que perrete taaan kuki!
    Y el detalle que has decidido ponerle está precioso! le da ese toque de gamberro que le va que ni pintao!
    Yo soy de ambos, ahora tengo perro solamente, pero he convivido con los dos y son peludos para querer por igual!
    Un besote!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaya, otra amante de los peludos... Jajaja. Es verdad que este tiene un aire gamberro, pero es tan tierno... Un besazo, Ani!

      Elimina
  4. De verdad, qué cosa más bonita, me encanta muchísimo. Yo también soy más de gatos, pero este perro se hace querer, eh? Qué maravilla.

    El pañuelo yo lo veo ideal 😍 y si, también soy de comprar patrones que nunca sé cuándo podré hacer 😂

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bienvenida al club de las catlovers... Jajaja. Aunque es verdad que este cachorrito se hace querer. Me consuela saber que no soy la única ganchillera que compra patrones compulsivamente. Ya tengo tres en la cola sin contar los libros que hay en la estantería. Jajaja. Un besazo.

      Elimina