13 de juny de 2014

Vols fer un cavall de ganxet?


Per fer aquest amigurumi em vaig inspirar en el cavall de Softies Xtremo, però hi vaig fer força modificacions. Concretament, el morro i les orelles són diferents. També he modificat les proporcions tant del cos i del cap com de les potes.


Si vols alguns trucs, et convé llegir això. Primer, comença fent el cos. Abans d'enllestir el cap, hauries de brodar els narius i cosir-hi els ulls. Per a aquest amigurumi he triat uns ulls que s'han de cosir enlloc dels clàssics ulls d'amigurumis i trobo que el resultat és força divertit. Un cop fet això i abans d'acabar de teixir el cap, ja el pots cosir al cos. Així et serà més fàcil maniobrar. Fins i tot, abans de tancar la peça, hi pots cosir les orelles i començar la crinera.

Anem a pams. Quant a les orelles, et recomano que dobleguis verticalment les dues peces per donar-hi una forma més realista. Per fer la crinera, cal una mica de paciència. Abans d'acabar de teixir el cap, ja pots començar a nusar fragments de fil d'orella a orella. Un cop tancada la peça, hauràs de fer-ho també al clatell. No t'amoïnis per la llargada de la crinera i de la cua, ja que un cop enllestides pots retallar-les amb unes estisores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada