14 de desembre del 2015

Vols fer l'alfabet de ganxet?

Continuen arribant els encàrrecs personalitzats de lletres de ganxet. El patró, com ja he comentat diverses vegades, és de Mitten & Makings. Tot i que actualment aquest blog ha desaparegut, l'enllaç al PDF del patró encara és actiu. A més, he fet la traducció de moltes de les lletres. En algun cas, també hi he fet alguna modificació.


Treballant en aquest encàrrec, que era novament per a dues germanes, he pogut deixar volar la imaginació i crear algunes peces.

En les lletres per a la Judith, la petita de les germanes, hi ha un excés de rosa per al meu gust. Però... el client sempre té la raó. Com a complement, una estrella, un núvol i un globus, tot peces molt senzilles.


El valor afegit de l'estrella, tot i que a la foto no s'aprecia gaire, és que té un punt brillant perquè està teixida amb dos fils junts: el meu fil de cotó habitual, en aquest cas de color gris, i el fil Night en el color 201, de la casa Filatura di Crosa, que és un fil finíssim i platejat.


El núvol és molt fàcil de fer. Ja ha decorat altres encàrrecs d'aquest tipus, tot i que en aquesta ocasió és de color blau.


Per acabar, em va agradar la idea d'un globus enlairant-se per trencar una mica l'estructura horitzontal. En aquest cas, no és una figura en 2D sinó que està teixit en espiral i hi he posat cotó sintètic, com en qualsevol amigurumi. Per rematar el globus, només cal folrar un filferro amb fil de cotó, fixar-lo en els dos extrems amb cola blanca i donar-hi forma.


La Bea és la gran de les germanes i en el seu nom hi havia d'haver tons de verd. Així que una decoració silvestre era el que més s'hi adeia.


La margarida és una adaptació d'un patró de 100 minifiguras tejidas a ganchillo, de Kamuran Simsek. El toc final el donen les marietes, senzillíssimes de fer: un anell màgic de sis punts i una segona filera amb un augment en cada punt. La resta està brodat amb fil negre.

6 comentaris:

  1. Me encanta!!!!
    Tengo que intentar hacer los nombres de mis sobrinos...
    Tiene pinta de complicado... *.*

    ResponElimina
    Respostes
    1. De verdad que no. Quizás es un poco entretenido por el tamaño pero no es nada difícil. Ya verás.

      Elimina
  2. I com fas la J perquè tinc la firma rodona, li poses filferro? He de fer un JORDI ... m'encanta tot el que fas.
    Gràcies

    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Glòria. Moltes gràcies. Ja veuràs que el patró és fantàstic i que per exemple la J ja fa aquesta forma però, si vols que quedi perfecta, posa-hi una mica de filferro. Això sí, recaragola els extrems per evitar que algú es faci mal. Ja m'explicaràs com t'ha quedat. Una abraçada.

      Elimina
  3. Gràcies guapa. Ho provaré i ja et diré ...
    Petons artista

    ResponElimina