28 d’agost del 2023

Ratlles sí, ratlles no

És difícil resistir-se als dissenys de Lulu loves the moon. No vaig poder fer-ho amb la Peaches, en Pumpkin i en Floki a més d'una tortuga marina, un bolet i un cavallet de mar. Ara he tornat a caure rendida als peus d'aquesta dissenyadora austríaca amb aquest tigre, un disseny exclusivament disponible al seu curs de Domestika.

El patró, com és habitual en el cas de Lulu loves the moon, és genial. Per exemple, m'agrada que les cames convergeixin en el cos i no haver-les de cosir. 

El que no m'ha acabat de convèncer són les ratlles. En general, no em fa gaire peresa teixir un amigurumi de ratlles. El senzill truc de fer un punt invisible com a primer punt del nou color dona prou bons resultats. Això sí, ni aquest truc, ni crec que cap altre, és apte per a les ratlles d'una sola filera, que és el que proposa el disseny original. 

Però, és clar, un tigre sense ratlles no és un tigre. Així que he substituït les ratlles de potes i braços per unes ratlles brodades a l'esquena i fins gairebé la panxa, que mal m'està dir-ho queden la mar de bé.

Pel que fa als colors, no podia faltar el groc ou, un dels meus colors preferits de Cotton Nature 3.5. Per suavitzar el contrast, he evitat el negre i he optat pel gris marengo, un altre imprescindible d'aquest fil de cotó de la casa Hilaturas LM.

I tu, ets de les que defugen els dissenys de ratlles?

14 comentaris:

  1. Pues te ha quedado precioso... y me parece una buenísima idea prescindir de las rayas... y bordarlas en el cuerpo... Me lo apunto para el tercero... porque el segundo lo hice siguiendo el patrón... pero repetiré seguro! Jejeje
    Tampoco has querido hacer el blanco en los ojos... y aún así tiene una expresión muy dulce!
    La foto me encanta!!!! De dónde has sacado esas hojas? Son chulísimas!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ay, el blanco de los ojos es otra pesadilla, igual de terrorífica que tejer rayas finas! Jajaja! En cuanto a las hojas, no hay nada que no encuentre Google... Y es que me encantan los atrezzos de papel... Son tan naif... 😉 Un beso!

      Elimina
  2. O resultado ficou incrível mais uma vez, Judith! Gostei da alternativa que você deu às listras. Confesso que me incomodo muito com o desnível das litras e até mesmo de uma simples mudança de cor nos amigurumis tecidos em espiral. Já tentei de tudo e algumas vezes opto por tecer fechando as carreiras (a cicatriz resultante me incomoda um pouco menos, heheheh).

    ResponElimina
    Respostes
    1. O desnível das listras também me incomoda. Meu truque é tecer um ponto baixissimo como primeiro ponto da nova cor, mas isso não funciona para listras muito finas. Muito obrigada, Carol! Um abraço!

      Elimina
  3. Hay que tigre tan precioso!!! No da nada de miedo!!!
    Besitos fuertes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaya! Y él que pensaba ser un tigre feroz... Jajaja. Gracias, bonita!

      Elimina
  4. El tigre te quedo precioso, es pura ternura! Ademas me encanta como le has hecho las rayas, ha sido todo un acierto!
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sííí! Los diseños de Lulu loves the moon son muy tiernos! Muchas gracias, Diana! Muaks!

      Elimina
  5. Me parece encantador! Y lo de las rayas bordadas, me parece todo un acierto, quedan geniales!!!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bueno, es un bordado sin ninguna dificultad... Nada que ver con lo que tú haces! 😉 Pero me pareció mejor que las rayas finas y ese terrible escalón que tanto detestamos. Un beso grande!

      Elimina
  6. Es adorable!!!
    Me encantan las rayas bordadas y esa expresión tan dulce que has conseguido.
    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, Isabel! Lo de la expresión a veces es pura chiripa... Jajaja! Esta vez lo conseguí, sí!

      Elimina