1 de novembre del 2021

Temps de tardor, temps de bolets

Impossible resistir-se, en plena tardor, a aquest tendre bolet de Lulu loves the moon, la dissenyadora austríaca d'amigurumis molt coneguts a les xarxes com el conill Pumpkin o la tortuga Ocean.

És un disseny fàcil d'entrada però amb possibilitats. I és que el patró proposa dues versions de bolet. La versió 1 és la més difícil: el peu queda enfonsat a les làmines i cal esculpir el bolet per donar-hi forma. En canvi, la versió 2, que és la que jo he triat, és més senzilla: el peu i les làmines són d'una sola peça i només cal esculpir els ulls. A més, el capell fa aquesta mena de volant, amb un efecte que em sembla molt divertit.

Per rematar el bolet, et caldran algunes habilitats en el brodat per fer el blanc dels ulls, un nassarró ben graciós, les celles, els puntets blancs amb la sempre socorreguda tècnica del punt francès i algunes herbetes al peu.

El que és clar és que aquest bolet amigurumi no pot acabar a la cassola. I no és perquè amb aquest capell vermell i els puntets blancs sembli més una Amanita muscaria o reig bord en català, que no és verinós però sí indigest, que un bolet comestible, sinó perquè amb aquesta carona és impossible pensar a fer-hi una mossegada. 

8 comentaris:

  1. Oh!!!!
    Tiene dos opciones????
    No me imagino por qué... cuál es la diferencia?
    Otra cosa... me sorprende que te hayas lanzado... viendo el tamaño de esa mega cabeza!!! No es grande?
    Como sea... te ha quedado una seta-champiñón que es una monada... me gusta muchísimo... y hasta casi que me animo a hacerla!!!
    Besos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues sí que es grande! En concreto, 72 puntos de circunferencia! Pero no pude resistirme... 😅 Hay dos opciones pero con pocas diferencias, por lo menos visibles. Yo escogí la versión 2, que se supone que es más fácil. Y de verdad que es casi adictiva. Así que, si te animas, mucho me temo que no vas a poder parar. Jajaja. Un beso!

      Elimina
  2. Y tanto que no puede ir a la cazuela! con esa carita es imposible no enamorarse de ella!!!
    Besos.

    ResponElimina
  3. Que hongo tan tierno y bonito, realmente te quedo encantador!
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, Diana! Ya veo que tú también te has enamorado... 😉

      Elimina
  4. Hola Judith...Me encantaaa pone cara de:
    pof favoz no me muerdaz jo que soy muy kukii...(así imagino yo que habla tu seta preciosa)
    Ja ja un besazo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja! Creo que tienes mucho futuro como traductora de la lengua de las setas... 🤣 Yo también estoy segura de que dice precisamente eso! Gracias, Ani! Un besote!

      Elimina