16 de maig del 2016

Vols fer l'alfabet de ganxet?

En els gairebé dos anys d'existència del blog ja he publicat diversos models de l'alfabet i avui hi torno amb les lletres que em va encarregar la seva tieta per al Ramon i la Mar.

El Ramon és el petit dels germans i ens va semblar que unes lletres amb molt de color eren la millor opció.


Com a decoració, alguns elements habituals en altres dissenys, tots de creació pròpia, com ara aquest sol. A més de decorar, la finalitat principal del sol és poder-hi cosir dues lletres que no es poden cosir entre si.


El núvol és molt fàcil de fer i també permet cosir-hi dues lletres per anar-les encadenant.


L'útim element, el globus, és només decoratiu. En aquest cas, no és una figura en 2D sinó que està teixit en espiral i hi he posat cotó sintètic, com en qualsevol amigurumi. Per rematar el globus, només cal folrar un filferro amb fil de cotó, fixar-lo en els dos extrems amb cola blanca i donar-hi forma.


La Mar és la gran dels germans. En aquest cas tenia el condicionant del color, ja que hi havia d'haver tons de carabassa. Com a pista, només em van dir que li agraden els gats.


Dit i fet. El resultat són  unes lletres de color marfil i carabassa, i un gatet de ratlles, amb un musell brodat amb fil de perlé, uns bigotis també de fil de perlé i uns ulls de 4 mm enganxats amb cola de silicona.


I les lletres? Per si encara no ho saps són un disseny de Mitten & Makings. Tot i que actualment aquest blog ha desaparegut, l'enllaç al PDF del patró encara és actiu. A més, he fet la traducció de moltes de les lletres. En algun cas, també hi he fet alguna modificació.

4 comentaris:

  1. Molt bona idea utilitzar aquests elements decoratius per unir les lletres. Gràcies pels enllaços! Petons

    ResponElimina
  2. Me encantan tus letras de ganchillo ¡¡¡
    Besinos.
    Chelo

    ResponElimina