31 d’octubre del 2016

Pokémon Go

És inevitable no sucumbir a la voràgine de Pokémon Go, encara que no hagi format part de la meva infantesa. La qüestió és que el Biel em va deixar triar entre Pikachu i un tigre dents de sabre. Així que la decisió va ser fàcil. 

Després, amb la recerca del patró ideal, la cosa es va complicar. Havia vist tants Pikachu en versió amigurumi que vaig pensar que podria optar per un patró gratuït, però tots em semblaven enormes. A més, molts dels patrons eren excessivament simples i es limitaven a un cos i un cap esfèrics, amb la qual cosa la semblança amb Pikachu era el color groc i poca cosa més. Així doncs, vaig haver d'anar a raure a Etsy, una vegada més. En aquesta ocasió vaig optar per I crochet things, que per cert comercialitza molts altres patrons de Pokémon, per a mi absolutament desconeguts.




Em va agradar força el resultat. Per exemple, el disseny del cos és genial i també el truc perquè els braços adoptin la posició ideal. Però no tot són flors i violes. Per exemple, la cua està ben ideada però és massa petita. També tinc algunes crítiques al patró: no hi ha ni fotos del procés, encara que és cert que el procediment és relativament senzill, ni una sola indicació per brodar o cosir les diferents peces.

A banda, vaig fer alguns canvis en el disseny original, com afegir més fileres tant al cos com al cap per aconseguir un Pikachu una mica més rabassut. Ah, i vaig fer el cos i el cap d'una sola peça. Trobo que d'aquesta manera l'amigurumi guanya en estabilitat i a més hi ha una peça menys per cosir. 

En definitiva, no estic descontenta de la compra però... sempre hi ha un però. A tu també et passa o ets de les que escriu ressenyes de cinc estrelles?

14 comentaris:

  1. Qué chulo te ha quedado!
    Me han dado ganas de hacer Pokémons! ^.^

    La verdad es que sí que me ha pasado eso de comprar patrones y encontrar que no están bien… o que faltan detalles o explicaciones… y me da una rabia… *.*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Ana! Y si tienes ganas, I crochet things tiene patrones de Pokémon que no había visto en mi vida. :) Por lo menos en este patrón no hay errores. Sólo es que los detalles no están cuidados.

      Elimina
  2. Te ha quedado muy gracioso el pikachu, que bien te sale el ganchillo!!! besoss

    ResponElimina
  3. És un picachu molt mono! segur que el Biel n'està encantat... a veure quin serà el proper pokemon ara ja hi estas posada! jajaja una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Mabel. Però ara mateix em fa peresa tornar a posar-me amb els Pokémon. L'únic que em sonava era el Pikachu. Hahaha...

      Elimina
  4. Te ha quedado genial yo tambien hice este verano uno para mi sobri aprovechando un CAL y aunque no soy muy fan de los pokemon el resultado si me gustó y a mi sobri le encantó. A mi tambien me ha pasado alguna vez lo de comprar un patrón y no ser exactamente lo que esperaba por el tema de los detalles ... pero lo has resuelto perfectamente porque te ha quedado perfecto.
    Besos guapisima

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Luna. Es verdad que en un buen patrón hay que cuidar los detalles. Un beso a ti también.

      Elimina
  5. El Biel, que de patrons no en sap res, està encantat amb el seu Pikachu!El té com un tresor.

    ResponElimina
  6. Me encanta! Alguien podría compartir el patrón conmigo? Por favor. yami_loveisforever@hotmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Yamila. Gracias por la visita. No puedo compartir el patrón porque no es gratuito. Pero si buscas un poco encontrarás patrones gratis de Pikachu. De todas formas, si una se lo puede permitir, hay que acostumbrarse a pagar un precio cuando un diseño lo vale.

      Elimina
    2. Gracias igualmente, soy menor por eso no tengo tarjetas jeje pero intentaré buscar uno parecido :)

      Elimina
    3. Seguro que lo encuentras, Yamila. Has probado en Patronesamigurumi.org?

      Elimina