26 de març del 2018

En una galàxia molt llunyana...

Et vaig parlar fa unes setmanes de l'exercici que faig sovint de preguntar a la Carla i al Biel quin amigurumi volen. Doncs per fi arriba el moment de desvelar què va demanar el Biel: volia una nau espacial, però no una nau qualsevol sinó el Falcó Mil·lenari, la nau de Han Solo i Chewbacca a Star Wars. Em va fer pensar en una de les vinyetes de "No sin mi ovillo", que publica El duende de los hilos.


Tot i que se m'escapava el riure, li vaig haver de dir, tan seriosa com ell, que no era factible. Per sort, va dir que també es conformaria amb una nau espacial qualsevol. Fa anys ja li vaig regalar el coet espacial de Lanas y ovillos, i encara el conserva, però el Biel pensava més en marcians que en astronautes. Llavors va començar el procés de recerca. La veritat és que hi ha ben poc per triar. Ja saps que en la galàxia dels amigurumis sobretot hi habiten conillets, ossets i alguna nina. Així que al final em vaig decidir per aquest disseny de Moji-Moji Design.


D'acord. Vist així és molt avorridot. Però fixa't en el que passa quan s'obre la comporta de la nau espacial.





Tot i que no té res a veure amb Star Wars, la veritat és que el resultat és molt divertit i que al Biel li va encantar.

Pel que fa al patró, he de reconèixer que hi vaig fer força canvis. I és que, de vegades, les expectatives creades per les fotos no es materialitzen. Això sí, la idea per a l'arquitectura de la nau espacial és genial. També és clau aconseguir un efecte brillant. En el meu cas, vaig teixir amb dos fils junts: el meu fil de cotó habitual, en aquest cas de color gris, i el fil Night en el color 201 de la casa Filatura di Crosa, que és un fil finíssim i platejat. Per rematar la nau, uns botons d'acer. Sort que les dependentes de la botiga Fil i cotó sempre m'ajuden a trobar el que busco. I mira que les faig anar de corcoll perquè sempre demano els botons més estranys per a les coses més estranyes.

I tu, coneixies Moji-Moji Design? Els seus dissenys són habituals en la col·lecció de llibres d'Amigurumi patterns per exemple, a Zoomigurumi 7 hi ha un hàmster i una gallina dissenyades per la Janine Holmes, creadora de Moji-Moji Design però la veritat és que no és de les dissenyadores que arrasen a les xarxes. Pel que fa a mi, per una banda em vaig enamorar del seu mussol, fins al punt que després de contactar amb la Janine Holmes en va publicar al seu blog el patró gratuït en català. Però, per altra banda, amb l'alpaca de Zoomigurumi 5 m'ha passat el mateix que amb la nau espacial: les expectatives creades per les fotos no s'han materialitzat. I l'alpaca, inacabada des de fa setmanes, em mira des d'un racó, mentre decideixo si l'acabo o la descarto definitivament. I això, en el meu cas, que no suporto deixar les coses a mitges i per tant no acostumo a tenir UFO's o unfinished objects, és tot un expedient X. Ja t'explicaré com acaba.

14 comentaris:

  1. Confirmo que la nau és molt divertida i que el Biel la té com un tresor. Segur que la conservarà per molt de temps, igual que el coet, el Desdentegat, el cavall...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha. Ell i la Carla són els millors conillets d'índies. Sempre estan encantats!

      Elimina
  2. Ostres Judith, m'encanta. La trobo genial. Enhorabona, ets una crack!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, gràcies, Almudena. No les tenia totes durant el procés, però al final ha quedat molt divertida.

      Elimina
  3. Te ha quedado genial!! A mi me ha encantado y eso que no soy yo de extraterrestres, así que no quiero ni pensar la cada de felicidad del peque!! Ayyy!! Te superas cada día más!!!

    Sobre la alpaca... Termínala mujer!

    Un besazo enorme!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Stefy. Viniendo de alguien que no es de extraterrestres es todo un halago. En cuanto a la alpaca, por fin la he terminado, pero... no le he hecho ni una foto. La odio! Jajaja. Se la he regalado a mi sobrina, que siempre adopta mis experimentos fallidos. Jajaja. Besos, preciosa!

      Elimina
  4. Respostes
    1. Jijiji. Es que era feucha! Pero ya estoy en busca y captura de otro patrón para tejer una alpaca. Que se me ha metido entre ceja y ceja, oye!

      Elimina
  5. Jejeje... la nave me chifla... me parece super divertida... no me voy a animar porque dices que has hecho muchos cambios... y me da miedito que no me salga...
    Yo odio los UFOs... pero sobre todo odio que el patorn no cumpla con las fotos.... jejeje
    Besitos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Verdaaad? Qué rabia! Pero a veces pasa. Y yo creo que en la blogosfera de los amigurumis hay poca crítica constructiva. Gracias por la visita, Ana. Un beso.

      Elimina
  6. Ainsss que casi se me pasa este post tan divertido!
    Me encanta el resultado, y al ver el marcianito dentro me ha parecido genial! La elección de hilos, detalles de botones...un trabajo precioso!!!
    Bss.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ay, gracias, Ani! El marcianito es lo más. Y lo de revolver hilos y botones es que me encanta. Muchos besos.

      Elimina
  7. Jajaha, pues a mi me parece super simpático !. Es difícil algo de stars wars, la próxima vez creo que en etsy hay algún patrón .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, guapa! Encontré algun patrón en Etsy pero... ssshhh... más bien feo... Y este marcianito es tan simpático!

      Elimina