3 d’octubre del 2016

Hola, tardor #1

Per fi arriba la tardor, tot i que en aquestes latituds encara no es nota gaire. És la meva estació preferida, sobretot perquè no m'agrada la calor, però també hi ha altres motius. El principal és que tot recomença. Tal com vaig llegir una vegada, setembre és com una nit de Cap d'Any.

I enguany he volgut donar la benvinguda a la tardor amb l'Erwin, la gla de la col·lecció Four Seasons, de Lalylala. A casa no ha tingut gaire èxit, però a mi m'encanten aquests petits personatges de Lalylala. En aquest cas, una gla amb dues galtetes rosades i la seva boina. El patró és d'aquells que només cal seguir fil per randa. Personalment, només hi he fet una modificació: i és que, en lloc de brodar la boina, he utilitzat la tècnica del tapestry. Ah, sí! I no he aplicat maquillatge sinó que he brodat les galtes.





I aquest és precisament un dels meus propòsits per enguany: començar cada estació amb un dels personatges de la col·lecció Four Seasons. Fins a l'hivern, doncs.

12 comentaris:

  1. Què maco!! Aquests personatges de Lalylala m'encanten!! Els tinc a la meva llarguíssima llista de pendents :))) Ja ens ensenyaràs el següent que facis. Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ets de les meves! A mi també m'encanten! A veure si aviat pots esborrar l'Erwin de la llista.

      Elimina
  2. Què bonic a mi m'encanta aquest a gla! quin bon proposit el de fer un personatge amb cada estació quines ganes de veure el proper! Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Mabel. El proper personatge ja està decidit però haurem d'esperar que arribi el fred... ;)

      Elimina
  3. Te ha quedado genial! no conocía a estos pequeñines de lalylala todavía, les voy a echar un vistazo. Me gusta la idea de un personaje por estación, me gustará ver los demás.
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Seguro que estos diseños de Lalylala te van a enamorar. El próximo llegará con el frío invierno. Ya tengo ganas...

      Elimina
  4. Qué idea tan chula!!!
    Me encanta como te ha quedado!!!

    ResponElimina
  5. A mi també m'encanta la tardor!! El teu gla és molt cuqui!!

    ResponElimina