27 de febrer del 2017

Bona nit...

Bona nit. Estàs a punt de caure rendida al llit o tens problemes d'insomni? Jo tinc temporades. Depèn de si passo per uns dies especialment estressants o hi ha alguna cosa que m'amoïna. El que sí que tinc clar és que de nit tot es veu més fosc, sobretot els pensaments. Per això, crec que no és un bon moment per pensar i prendre decisions sinó que cal envoltar-nos del que ens fa feliços i ens dona bones vibracions.

Aquest núvol no és una creació d'una nit d'insomni però hi té relació. I és que d'un dia per l'altre se'm va acudir fer un detall per a una companya de feina que passava per un mal moment i tenia problemes per conciliar el son. Tenia poc temps concretament, una nit i a més, com que és una persona bastant pragmàtica, havia de ser un amigurumi senzill i poc infantil. No sé per què vaig tenir la idea d'un núvol. El Sr. Descabdello em va advertir que el son i els núvols no tenen res a veure, però jo ja me l'havia imaginat. D'aquella nit, doncs, va néixer aquest núvol dormilega. 


Vaig trobar algun patró per Internet però no estava pensat per teixir en espiral i de fet quan m'hi vaig posar no em quadrava res. Així que tocava improvisar i prendre notes. Aquí tens el patró a punt per descarregar-te'l.


La idea de la gorra va venir després d'aquella nit, quan vaig voler testar el patró abans de publicar-lo. És clar que hi faltava un toc de color.


A més, va ser l'oportunitat de provar el meu estri per fer pompons de la marca Clover, que vaig comprar d'oferta en una de les meves botigues de fil preferides: Leyre Ideas. Com que soc bastant sapastre amb aquestes coses, em va costar una mica entendre'n el funcionament. I la gran decepció va ser que de tota manera s'ha de fer manualment el més difícil, que és tallar el fil amb les estisores.


Però ara, sssssst, és hora de dormir. Bona nit...

Juliol de 2022: Actualment la botiga Leyre Ideas està tancada.

13 comentaris:

  1. M'agrada molt molt molt... Té un toc encantador! Per cert, penso com tu amb lo dels pompons... Jo el tinc a casa i no em veig amb cor de fer-lo servir... El trobo difícil de fer, i a més, s'ha d'acabar a mà... I per tant em pregunto, quin és el seu sentit? Per això millor un parell de cartrons... Però que això no eclipsi el meravellós ami que has fet... Felicitats!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Almudena. Ets un sol! I em consola que pensis com jo. Vaig tenir una decepció amb el meu estri de fer pompons...

      Elimina
  2. Un detalle precioso para regalar, seguro que ayuda a tu amiga a descansar mejor.
    El gorrito le da un toque genial y muy coqueto.
    Una bonita idea amigurumi!
    Bss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mil gracias, Anni! Es verdad que es una nube coqueta. ;) Un beso.

      Elimina
  3. Qué monada de nube con su gorrito de dormir y todo, te quedó muy simpática. Es un detalle muy bonito para hacer un regalo. Por suerte yo no padezco de insomnio, duermo poco eso sí, pero suelo dormir del tirón. Pero es cierto que todos tenemos temporadas en las que por unas cosas o por otras estamos tensos y eso afecta a nuestro sueño y nuestro descanso y se pasa realmente mal. Espero que esta bonita nube ayude a tu amiga.

    Bicos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por la visita, guapa! Qué envidia dormir del tirón! Pero no creo que ni mi compañera de trabajo ni yo lo consigamos, por muchas nubes que teja... Jajaja.

      Elimina
  4. That's really cute, thank you for sharing at The Really Crafty Link Party this week. Pinned!
    On a side note, I'm amazed how catalán is so close to Portuguese. I had no idea!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you, Teresa. I'm very glad I discovered The Really Crafty Link Party thanks to Con hilos, lanas y botones. Indeed, catalan is similar to portuguese, more than spanish. Fortunately, language is not an obstacle to crochet.

      Elimina
  5. Jo sóc una fan dels núvols i m'encanten...també penso que tenen relació amb el dormir ja que quan dormim , somiem i somiar que camines per sobre els núvols pot ser un somni genial. M'agrada molt com t'ha quedat i la gràcia se'ns dubte és el toc del gorret de dormilega. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja sabia jo que hi havia alguna relació entre els núvols i el son. Hahaha. Així explicat és tan bonic! Gràcies, Mabel, i una abraçada.

      Elimina
  6. Genial idea!
    Me encanta la nube y el gorrito!
    No conocia el utensilio de clover para hacer pompones... pero si no lo recomiendas... seguiremos con cartones!
    Besos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Ana. En cuanto al invento de Clover, es un sustituto de los cartones pero nada más. Yo esperaba una tecnología un poco más avanzada. Jajaja.

      Elimina