12 de febrer del 2018

És el torn d'en Freddy, el porquet

Segur que t'ha passat més d'una vegada: has enllestit un amigurumi i fins i tot li has fet la sessió de fotos però no trobes mai el moment de dedicar-li una entrada al blog. Aquest és el cas d'en Freddy, el porquet, que ja fa un parell de mesos que em mira amb aquesta carona des de la prestatgeria. És un disseny d'Amalou Designs i, tot i que és molt tendre, s'ha quedat a la cua i li han passat al davant tota una pila de personatges, des del Pare Noel fins a l'Audrey Gazelle.


De fet, aquesta és la segona versió d'en Freddy. La primera va viatjar junt amb l'elefanta Ava fins a Vigo com a regal de Nadal per al Lucas i la Carmela. Per cert, en Lucas ens va dir per telèfon que li agraden molts els joguets de la tia perquè no es trenquen. Certament, és tot un avantatge.

El patró és genial. Només he fet algun canvi en el cap i en els braços, a més d'ajustar els tirants. Ah, i ara recordo que no vaig brodar les celles. M'agradava més la seva expressió així, neta. Tampoc no he arriscat gaire en els colors. Això sí, he pogut estrenar un rosa pell fabulós de la gamma Cotton Nature 3.5, d'Hilaturas LM.

I si t'agraden els amigurumis d'Amalou Designs, estàs de sort, perquè crec que tant en Freddy el porquet com en Leo el lleó, juntament amb una alpaca horrorosa de no sé quina dissenyadora, serà un dels protagonistes de Zoomigurumi 7, que pel que sembla ja és al forn.

En definitiva, tot arriba per a qui sap esperar, com en Freddy. Ara, a la cua hi ha un extraterrestre i un cuc amb la seva poma, però hauran de tenir paciència mentre arriba el seu torn perquè un altre amigurumi no et desvelaré quin té pressa per posar a la sessió de fotos i encara he d'enllestir les potes i les banyes. Veurem quin dels tres arriba abans al blog.

17 comentaris:

  1. Es super bonico ,y te quedó genial. Yo a los patrones de Amalou, también les suelo hacer cambios ...los colores me chiflan !

    ResponElimina
    Respostes
    1. A parte del rosa cerdito, que he estrenado con este amigurumi y me encanta, no estaba yo muy convencida con los colores. Así que gracias, Vicky. Un beso.

      Elimina
  2. Me encanta Judith!!! y los colores me fascinan, ese pistacho le da el toque necesario de diversión sin quitarle elegancia!
    Precioso wapa, un besote!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sííí? Me encanta que te parezca elegante y divertido a la vez. Gracias, Ani.

      Elimina
  3. ¡Qué preciosidad! Me requeteencanta. Los colores son una maravilla, ese pantalón verde le queda ideal y alegra un montón el muñeco. Muy buena elección.

    Bicos

    ResponElimina
    Respostes
    1. No tengo mucho mérito porque los colores son parecidos a la propuesta de Amalou Designs, pero gracias igualmente, Leti. Siempre se agradecen las palabras bonitas. ¿Sabes que este cerdito se fue cerca de tu casa, concretamente a Vigo? Si lo ves algún día por la calle, salúdale de mi parte. ;) Bicos.

      Elimina
  4. ¡Me encanta!

    Hace mucho que le eché el ojo, pero Zoe se adelantó 😂 a ver cuándo cae el cerdito... Que estoy de conejitos ya algo saturada.

    Qué alegría me da leer que tienes un motón de gumis peleando por ser los primeros en salir 😍 yo llevo una racha... Que no se ni lo que hacer 😖

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja. Pues mira, yo ando algo falta de conejitos, aunque les he echado el ojo a un par. A ver cuándo ganan la batalla, que hay mucha competencia, y llegan al blog. Espero que mejore tu racha. ¿Es de falta de inspiración? No creo. Besos y ánimo.

      Elimina
    2. Pues no se si falta de inspiración o de tiempo, el caso que tengo mucho amigurumi sin terminar y no me pongo nunca con ellos 😘😘

      Elimina
  5. Què dolcet!!!! Què graciós el teu nebot, aquestes joguines no es trenquen!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, el Lucas ens va fer riure molt amb el seu comentari, tot i que és veritat que asseguro bastant les costures del coll perquè els primers amigurumis que vaig fer per a nens sempre acabaven decapitats. Hahaha. Gràcies per la visita, Laura.

      Elimina
  6. Freddy es una monada Judith!
    Los colores son muy chulos... y el color de la piel es genial!
    Me encanta el comentario de tu sobrino... ^.^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja. Cómo me hizo reír. Gracias, Ana. A mi también me encanta mi nuevo ovillo rosa piel.

      Elimina
  7. Pobre Fredy amb aquesta careta tan dolça! Doncs encantada que l'hagis deixat sortir a la llum. A mi amb les costures em passa el mateix tinc fotos de projectes de fa temps acabats i de receptes però mai trobo el moment de posar-les! una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això et passa perquè els teus projectes no tenen ulls. Si et miressin amb la cara amb què em mirava en Freddy publicaries una entada cada dia. Hahaha. Ànims, doncs, amb aquests projectes. Ja estic impacient per veure’ls al blog.

      Elimina