24 de setembre del 2018

En Tintín, en versió amigurumi

En Tintín és un personatge de ficció creat pel dibuixant belga Hergé. Poc t'ho penses però en Tintín té gairebé 100 anys ja que va ser creat el 1929. Els còmics de Tintín van arribar a Catalunya a la dècada dels 60 i van tenir un gran èxit. Força anys més tard jo en vaig llegir algun però mai vaig tenir la sort que me'n regalessin cap.

Però això no va de la meva infantesa sinó de la d'un amic, molt i molt tintinaire. Aquest Tintín en versió amigurumi és un regal per a ell.


Vaig trobar algun patró a Internet però no m'agradava. Així que vaig recórrer una vegada més al patró base d'altres personatges, com el casteller, la castanyera o la Frida Kahlo. Només cal customitzar-lo amb uns pantalons de golf a la moda dels anys 30, un jersei blau arromangat i un coll blanc de camisa això sí que em va donar algun maldecap–. Pel que fa a la resta, només falten els cabells amb aquest color coure nou de trinca de Cotton Nature 3.5, un nasset amb puff stitch i una mica de traça per brodar les celles i la boca, amb aquesta expressió característica d'en Tintín. Tot plegat, ho tens en aquest arxiu en PDF a punt per descarregar-te'l.


I tu, ets tintinaire?

14 comentaris:

  1. Wow… me encanta!!!!
    Me imagino la cara de tu amigo cuando se lo diste…
    Y mil gracias por compartir el patrón!
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mil gracias, Ana! Bueno, la verdad es que lo tengo demasiado mimado... Mi primera Frida también fue para él. Jajaja. Un beso.

      Elimina
  2. Jo tintinaire no sóc, mai ha estat dels meus còmics preferits encara que n'he llegit algun que altre. Però la versió amigurumi m'encanta i el teu amic segur que va quedar alucinat. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Mabel. Per sort, al meu amic tintinaire li va agradar molt. Una abraçada.

      Elimina
  3. Te ha quedado auténtico!!!! tu amigo estará encantado con él!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sííí? Gracias, Pilar. Me ha quedado un poco aniñado y no estaba yo muy convencida. Un beso.

      Elimina
  4. La verdad es que nunca me ha dado por leer ningún cómic de Tintín. Pero un fan como tu amigo seguro que flipa con tu regalo. ¡Está muy logrado!.¡Y gracias por el patrón!. Un beso






    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti, Sonia. La verdad es que el regalo le hizo mucha ilusión. Y eso es lo mejor. Un besazo.

      Elimina
  5. Uauu..a mi me gustaba especialmente su perrete! y he leído muchas historietas de sus aventuras y la verdad es que te ha quedado precioso y muy logrado sobretodo esa expresión de asombro...felicidades!
    Y gracias por regalarnos el patrón! eres un solete!
    Muaks!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Por fin, una fan de Tintín! Jajaja. Gracias, Ani. Esa expresión, en la que había que combinar cejas, nariz, mofletes y boca, era todo un reto. Pero pasó el examen del experto... Así que estoy feliz. Muchos besos.

      Elimina
  6. Ostres ets tota una artista! t'ha quedat super xulo!! M'encanta tintin i me quedat sorpresa de trobar el teu patro. Fixet que l'he trobat buscant en una web russa de amigurumis!! perque vegis la fama que tens! un petonas i ja el provare de fer!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha. Ja veus que de vegades no cal anar tan lluny... Moltes gràcies, Èrica! M'has fet posar vermella! I si fas el teu Tintín amigurumi m'encantaria veure'l. Un petó.

      Elimina
  7. Gracias por tus patrones, son preciosos y los dejas a tod@s, GRACIAS!!!

    ResponElimina