13 de gener del 2020

La Rey i en BB-8, en versió amigurumi

Volia començar l'any amb un patró de disseny propi i a més gratuït. He de confessar que tenia una altra idea, que em reservo per a més endavant, però al final la meva protagonista és la Rey, la jedi que pren el relleu a Luke Skywalker en l'última trilogia de Star Wars. La tinc en ment des de la primera entrega de la trilogia, El despertar de la força, i ho havia anat posposant. Però, amb l'estrena de L'ascens de Skywalker, l'última pel·lícula d'aquesta saga mítica, he pensat que era el moment oportú.


Evidentment, la Rey no podia venir sola. El seu inseparable BB-8 també l'acompanya. Si tens una mica de memòria, recordaràs que fa uns anys ja vaig fer un BB-8, amb un patró gratüit fantàstic de la Casey Barnes, però la meva Rey fa només 17 cm i, per tant, necessitava un BB-8 a escala. És clar que no és tan espectacular com el disseny de la Casey Barnes. Amb només 7 cm el que he fet és una aproximació al personatge. 


La Rey ja t'ho deus imaginar és una nova versió del meu patró base. A base de customitzar-lo ja n'han sorgit personatges tan diferents com la Frida Kahlo, en Tintín o l'Anna de Teules Verdes, a més de la princesa Leia. Aquí tens l'arxiu en PDF amb el patró tant de la Rey com d'en BB-8 a punt per descarregar-te'l.


M'he divertit molt amb aquesta nova customització. El vestuari no ha sigut especialment difícil. Això sí, he triat el blanc amb què es vesteix la Rey en l'última entrega de Star Wars en lloc dels tons terra de les seves anteriors aparicions. 


La clau d'aquest patró havia de ser el cabell. I és que igual que la seva antecessora, la princesa Leia, el pentinat de la Rey és peculiar. No tenia gens clar com reproduir-lo amb fil de cotó i un ganxet. Només havia decidit que havia de ser fàcil però que el personatge havia de ser perfectament reconeixible: els tres monyos darrere i els dos rínxols als laterals. I estic contenta amb el resultat.


Deixant de banda el ganxet, alguns no sé si molt freaks de la saga o molt intel·lectuals han criticat fins a la sacietat aquesta última entrega. No és el meu cas. Espectadora una mica forçosa de Star Wars el Sr. Descabdello és un fanàtic de la ciència-ficció, tinc clar que és senzillament un divertiment, amb una explosió per aquí i una nau espacial per allà, unes quantes batalles amb espases làser i algun monstre per fer riure els espectadors en el moment oportú. I tu, creus que Star Wars i el ganxet estan renyits?

6 comentaris:

  1. Arriba a ser de bonica. Ara faré una carpeta amb tots els personatges de la Guerra de les Galaxies que has dissenyat, a veure si els puc teixir per a un amic que és un apassionat.
    Gràcies artista

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no em descompto només són la princesa Leia, la Rey i el BB-8... Potser no cal una carpeta... Hahaha. Però m’encantarà veure les teves versions! I al teu amic segur que encara més! Gràcies, preciosa!

      Elimina
  2. Ualaaa Judith! seguro que los montones y montones de seguidores de esta saga agradecerán tu regalo para tejer estos personajes.
    Y también quienes no lo somos, porque siempre hay alguien cerca que si lo es! y para un regalito, siempre es genial tener tu precioso patrón.
    Gracias Wapa! un besazo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es verdad que hay fans de Star Wars por doquier. Jajaja. Así que ojalá tengas alguno cerca y uses mi patrón. Muchas gracias, Ani. Muaks!

      Elimina
  3. Qué chulada Judith!
    Me gusta mucho y es reconocible al 100x100!
    No me imagino lo que te ha tenido que costar hacer el patrón...
    Muchas gracias por compartirlo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sííí? Qué ilusión! Gracias a ti por la visita y un besazo.

      Elimina