30 de gener del 2017

Neko Atsume, en versió amigurumi

El primer impuls ha sigut titular aquesta entrada "Neko Atsume o el gat maleït", però al final m'he reprimit. La història comença amb la idea de fer un gat per a un amic. Havia de ser una mena de retrat de la seva gateta. Com que se'm va acudir pocs dies abans del seu aniversari i tenia moltes altres coses entre mans, havia de ser un patró senzill. 

Vaig triar un patró gratuït en espanyol. No diré quin perquè el vaig haver de descartar. No passa gaire sovint però de vegades, especialment en el cas de patrons gratuïts, la foto d'un amigurumi m'enamora i després, un cop teixides algunes peces, resulta un desastre.

La qüestió és que al final vaig acabar provant un patró de Little Bear Crochets i la gateta blanca i grisa del meu amic va estar acabada el dia del seu aniversari. Confio que em sabrà perdonar perquè no és ni de bon tros una de les meves millors creacions, malgrat que durant el procés vaig fer i desfer un parell de vegades.

Com que el resultat no m'havia acabat de convèncer i ja tenia la mosca al nas, en vaig voler fer un altre per a mi. Va ser aleshores quan vaig descobrir que el patró està basat en els gats de Neko Atsume, una aplicació per a mòbil de creació japonesa amb força èxit que jo desconeixia.


En aquesta segona versió, també vaig necessitar més d'un intent per aconseguir un resultat més o menys semblant als gats de Neko Atsume i que alhora em fes el pes, sobretot quant a proporcions. El resultat és la traducció i l'adaptació del patró que et pots descarregar en aquest enllaç.


En algun punt de tot aquest procés, només va faltar la meva mare, entusiasmada amb el gatet Neko Atsume. Mal que em pesi dir-ho, la seva opinió quan es tracta d'animals en versió amigurumi no és gaire fiable perquè no li agraden gens els que no estan de quatre potes. Així que aquest li havia d'encantar per força. 

Vet aquí un gos, vet aquí un gat, aquest conte s'ha acabat.

13 comentaris:

  1. M'encanta! És preciós! Enhorabona =^.^=

    ResponElimina
  2. jajajaja pues muy chulo tu Neko Atsume! tiene una carita de juguetón...
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ahora que han pasado unos días me parece incluso adorable. Pero es que durante el proceso era odioso... Jajaja.

      Elimina
  3. Pues yo creo que te ha quedado de maravilla, y lo importante del amigurumi es eso...que lo has tejido con el corazón para un amigo...a mi eso me parece un regalazo!!!
    Muuuaks

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eso sí, está tejido con mucho amor y con todo mi corazón. Jajaja. Gracias, Anni. Besos.

      Elimina
  4. Doncs t'ha quedat moníssim!! És veritat que, de vegades, hi ha algun projecte que se t'atraganta... jo tinc una àguila pels meus nebots en espera des de fa ja temps, i de moment seguirà així jejeje Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És veritat, Sílvia. Però fa tanta ràbia... Ànim amb el teu UFO i petons.

      Elimina
  5. A mi me gusta mucho.... *.*
    Me parece un gatito muy muy lindo!!! ^.^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ay, gracias, Ana. Quizás sea lindo y sólo es que se me atragantó. La verdad es que me estoy reconciliando con él gracias a vuestros comentarios. ;)

      Elimina
  6. Caram quina aventura la teva amb el gat! A mi em sembla molt divertit el teu gat té una postura molt xula sembla que es posi perquè el rasquin. Jajaja Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, déu-n'hi-do. Hahaha. I tens raó: la postura és molt divertida. De fet, és el que em va atreure més d'aquest patró.

      Elimina