14 de maig del 2018

Digue'm com dorms i et diré com ets

Ets de les que vetllen a la nit i quan sona el despertador no es poden aixecar? Ets de les que amb poques hores de son en té prou? Ets de les que fa migdiada? La manera com dormim ens defineix. Tant que el fet de dormir unes 20 h de mitjana, a més de moure's extremadament a poc a poc, és el que dona nom al peresós, aquest animal que viu principalment a l'Amèrica Central i del Sud i que per cert està en perill d'extinció.

Aquest petit amigurumi va anar directament a la meva llista d'amigurumis pendents quan en vaig descobrir el patró gratuït d'Storyland amis, una dissenyadora més coneguda a Instagram que a la blogosfera pel que ella anomena amigurumis extrems, és a dir, enormes. Malgrat això, a mi em va robar el cor aquesta versió de només 7,50 cm d'alçada.


Com és habitual en els patrons d'amigurumis, la primera indicació és fer el cap. I fins aquí el patró és genial: fàcil, ben explicat i amb un resultat a l'alçada de les expectatives. Però després, seguint el patró, em vaig trobar amb un cos minúscul i unes potes raquítiques que vaig acabar descartant. Així que, per tal que el meu peresós es pogués agafar a la seva branca, en vaig haver de fer una adaptació que et pots descarregar tot seguit.


Pel que fa a les hores de son, jo soc de les que va a dormir com la Ventafocs, abans de les dotze de la nit. A més, he de dormir com a mínim 7 hores. Això sí, m'aixeco contenta com un gínjol, a diferència del Sr. Descabdello, a qui val més no dirigir la paraula fins una hora després d'haver-se aixecat. Però no tot són flors violes: si em desperto a la nit i per exemple vaig al lavabo m'he d'esforçar a no pensar perquè, si hi ha alguna cosa que m'amoïna, m'envaeixen els mals pensaments i ja no dormo més en tota la nit. Però he de confessar que tampoc m'agradaria dormir 20 hores... No tindria pas temps de fer ganxet!

12 comentaris:

  1. 20 horas?pobrecitos..así tienen ellos esa cara adorable de dormilones!
    En un poco más de tamaño, para sujeta-cortinas estarían genial.
    Muy chulis!

    ResponElimina
  2. M'encanta l'amigurumi però pobrets la de coses que es perden dormint hores al dia! això si tenen una vida ben relaxada. Pel que fa a dormir jo sempre sóc KAO tecnic abans de les dotze sobretot si pretenc veure alguna pel·lícula al sofà que em provoca somnolència. Ara bé, em passa com tu si em desperto ja sóc morta el meu cap no para mai. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha. Doncs sí que ens assemblem en això de dormir. I quina ràbia em fa quan no em puc treure una cosa del cap... Gràcies per la visita i una abraçada.

      Elimina
  3. Ohhhhh quin amor!!!! Jo sóc dormilega de mena i com el sr Descabdello tinc un mal despertar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Laura. I ànims demà, que és dilluns i toca despertar-se aviat. ; Una abraçada.

      Elimina
  4. Qué monos!!!
    Yo era muy dormilona... pero cada vez menos... y es que prefiero ganchillar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo tambiéééén! Jajaja. Hasta me da pena que llegue la hora de ir a dormir. Un beso, Ana.

      Elimina
  5. Jajajaja, lo que me he reído con lo de despertarse en mitad de la noche y las preocupaciones... A mi me pasa igual que a ti, que como algo me esté preocupando no duermo y me paso la noche dando vueltas en la cama.

    Lo de las 7 horas... yo creo que duermo algo menos, siempre me voy a la cama bien temprano, a eso de las 22.30, ya estoy dispuesta a dormir, peeeero... a veces me dan las 1 y sigo sin pegar ojo, ¡Ay, cuando suena el despertador!.

    Los perezosos me parecen preciosos!! No quiero ni imaginarme la cara que pusiste cuando viste el cuerpo, jajaja, me da una rabia esas cosas... pero supiste ponerle solución, yo lo habría dejado sin hacer :P

    Un besazo enorme guapísima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaya, otra a quien las preocupaciones no le dejan pegar ojo. Pues ya somos unas cuantas! Y en cuanto al perezoso, es que no soporto dejar las cosas a medias. Y la carita era tan graciosa... Jajaja. Gracias por la visita, Stefy. Mil besos.

      Elimina
  6. Hola, hermoso amigurumi, entré a la página para revisar el patrón de la cabeza, pero es más entendible a tu manera, podrás enviarme el patrón de la cabeza, por favor?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Lo siento, pero para tejer la cabeza seguí el patrón de Storyland amis a rajatabla. Así que no lo tengo anotado ni traducido. Pero ya verás que se entiende bien. Incluso hay fotos del paso a paso. Anímate! ;)

      Elimina