4 de febrer del 2019

Visca el fred!

Tot i que els meteoròlegs ja anuncien la tornada de l'anticicló, per fi fa unes setmanes que tenim una mica de fred. I si fa fred és el moment ideal per presentar-te en Kevin el pingüí.


És un disseny de Little Aqua Girl que em tenia enamorada. De fet, no és la primera vegada que faig un patró d'aquesta dissenyadora australiana. El primer va ser un tendre aneguet amb el seu os de peluix i tant l'un com l'altre són de 10. S'ha de reconèixer que això, venint de mi, que sempre tinc alguna crítica, és dir molt! Ah, i a un preu molt competitiu: menys de 4 euros quan altres dissenyadores menys conegudes cobren fins a 7 euros per un patró, amb errors, amb instruccions vagues, amb un disseny gràfic nul i amb poques fotos del procés. 

Com et deia, no tinc cap crítica al patró però sí a l'estratègia de màrqueting de Little Aqua Girl perquè si busques un patró seu et faràs un bon embolic. Resulta que Petite Tini i Little Aqua Girl, que per cert són mare i filla, comparteixen a Etsy una botiga amb patrons a la venda que es diu The Little Hook Crochet però aquesta botiga abans es deia Bubbles and Bongo i ara Bubbles and Bongo és la botiga on venen nines tant de drap com de ganxet. Ho has entès? Tant és. La qüestió és que si vols el patró d'en Kevin el pingüí el trobaràs a The Little Hook Crochet.

Però espera, que encara t'he de parlar de la meva experiència amb el patró. Ja veuràs que té de tot, des d'una mica de jacquard per fer la cara bicolor fins a rib crochet per fer la vora del jersei, un punt nou per a mi que em va donar força maldecaps amb en Bonny el fraret i que ara he pogut perfeccionar. Tot això combinat amb un procediment bastant original i que no et desvelaré per posar el jersei a en Kevin. Només t'avanço que està tot previst.

També estic entusiasmada amb aquesta atrevida combinació de turquesa i pistatxo amb els botons a joc. Moltes vegades, quan un disseny m'ha enamorat, em costa imaginar-me'l amb uns altres colors i acabo fent-ne clons. Però, aquest cop que el vermell i el blau originals no em deien res, havia de buscar alternatives. A banda dels colors, només hi he fet algun altre petit canvi, com el coll del jersei i el bec.

I aquí estem en Kevin i jo, contents com gínjols amb el fred.

6 comentaris:

  1. Pero cuantos paracetamoles y analgésicos hay que tomarse para llegar a la perfección¡¡¡ Ese pingüino te ha quedado para mí gusto mucho más bonito que el patrón original. Has acertado con los colores, sobre todo con los botones que son exactos a la lana de las orejeras.
    Qué viva el frío¡¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja! Pues algún paracetamol puedo necesitar cuando me obsesiono con algo. Muchas gracias, Gema! Me hace feliz que te guste mi versión!

      Elimina
  2. Me gusta mucho el pingüino,con su jersey de cuello vuelto para poder afrontar el frío,en eso nos parecemos a mi también me gusta!!! Y los colores que has utilizado son muy acertados!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, pues los amantes del frío ya vamos en cabeza! Gracias, Pilar! Un beso.

      Elimina
  3. Me encanta Judith!
    Y qué bien que esta vez no tengas que hacer modificaciones... y que todo esté bien detallado...
    Los colores me encantan... quedan preciosos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, Ana! Es que el patrón es genial! Y en cuanto a los colores, es de las pocas veces que una vez terminado no pienso: y si... Jejeje. Besooos!

      Elimina