26 d’agost del 2019

Les granotes i l'estiu

Última setmana d'agost i primera setmana de vacances. Què més es pot demanar? Tot i que, fora d'alguna quedada amb amigues, no tinc previst res especial el Sr. Descabdello treballa i enguany hem fet moltes despeses extres a casa, estic feliç amb la perspectiva de descansar i tenir temps per a tot el que m'agrada: fer ganxet, pintar, escoltar música, brodar, llegir i fins i tot invertir unes quantes estones en el curs d'aquarel·la que vaig comprar a Domestika, i tot això a la fresca ja que una de les despeses extra ha sigut instal·lar aire condicionat a tota la casa. Ah, i a més amb la perspectiva del mercat d'artesania de Montbriart, el 7 i el 8 de setembre, per al qual he estat treballant molt els últims mesos.

Així que en aquesta entrada prometo no queixar-me de l'estiu, que sempre dic que destesto. Al contrari, en realitat aquesta entrada és per presentar-te la meva granota, que també està de vacances, un patró de la dissenyadora turca Amigurumi by Güli.


El resultat em té enamorada, tot i que he fet alguns canvis en el patró. La proposta original és fer la granota d'una sola peça des de les potes fins al cap. El problema d'aquest sistema, i més amb un amigurumi d'aquestes dimensions, és que al cap s'hi concentren un munt de fileres amb disminucions. I s'ha de reconèixer que l'acabat és millor quan es fan augments que quan es fan disminucions. Per això jo he optat per fer el cap independent i després cosir-lo al cos. A aquest canvi cal afegir-hi algun altre problema, com no acabar d'entendre el sistema d'unió de les potes i el cos.


Capítol a part mereix el flotador, al qual he hagut d'afegir més de 15 fileres. Es veu que la meva granota ha agafat uns quilos de més durant les vacances... Pel que fa al cap del flamenc, primer no l'acabava d'entendre i, un cop vaig fer el que deia el patró al peu de la lletra, no m'acabava d'agradar. Així que vaig anar a la meva, un cop més.


Tot i aquests contratemps, el resultat és molt divertit. A més, el patró inclou les instruccions per fer el col·lega de la Betty: en Bob. Això sí, amb el seu banyador blau i un flotador d'ànec. Però jo, de moment, amb un amigurumi de 32 cm ja en vaig tenir prou... 


I els teus últims dies d'estiu, com es presenten?

10 comentaris:

  1. Ay, Judith, pero que cosa más graciosa de rana, con sus pestañitas, sus aletas y ese flotador de flamenco, tan a la moda.
    Es ideal¡¡¡
    Espero que descanses esta vez en condiciones de tus vacaciones y puedas hacer todo lo que te propones, que no es más que llevar una vida tranquila y creativa.
    Mucha suerte en la Feria de MontBriart. Ojalá estuviera más cerca para visitarla¡¡
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja. Verdaaad? A mí también me parece graciosísima. Mucho me temo que nos separan unos cientos de kilómetros, sí. Pero te aseguro que Montbriart te encantaría. Así que estás invitada. Gracias, Gema. Un beso!

      Elimina
  2. ¡¡¡Qué bonita!!! Me encanta la rana, te quedó preciosa. Y está muy simpática con esos ojazos de largas pestañas y su flotador. Se la ve relajada. Se nota que está de vacaciones igual que tú. ¿Ya tenéis muchos planes juntas?

    bicos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Leti! Es verdad que es muy simpática! Y sí, tenemos algunos planes juntas, algunos playeros y otros creativos. Así que hay para las dos! Jajaja!

      Elimina
  3. Que graciosa y que elegante está tu rana con ese flotador! se la ve bien dispuesta a aprovechar los últimos días del verano,dándose un buen chapuzón!!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No la puedo sacar de la piscina! Jajaja. Gracias, Pilar. En eso andamos todas: intentando aprovechar los últimos días de verano. Muaks!

      Elimina
  4. No se yo si ta habrá dado tiempo a hacer cosas con tantas aficiones que tienes ja ja...que chica más trabajadora!
    Lo que me ha enamorado es esta ranaaaa!!! que rebonita :-))
    Cuando un amigurumi me saca una sonrisa nada más verlo, ya es amor para toda la vida!
    Y ese flotador es de lo más cuqui...aunque a tu ranita le ha pasado igual que a mi con las cervecitas del verano;-))
    Un besote Wapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En ello estoy! Jajaja. Ya sabes que siempre tenemos más planes que tiempo. Es verdad lo del amor amigurumi para toda la vida. Precisamente eso es lo que me pasó con esta rana... Jajaja. Y disfruta de las últimas cervecitas del verano, que tú no tienes que ponerte flotador. ;) Un besazo!

      Elimina
  5. Qué bonita la ranita!!!! =^.^=
    Pues mira que la tenia en la lista de pendientes... pero no sé si me desanimo... tan complicado es el patron?
    Me has arrancado la sonrisa con eso de que ha ganado peso... jejeje
    Mucha suerte en la feria!!!
    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no es complicado. Simplemente me lié un poco al acabar las patas y empezar el cuerpo. El resto de cambios fueron por gusto y no por necesidad. Así que anímate! Es taaan divertido el resultado! Por cierto, la feria fue este fin de semana y ha ido genial!!! Aunque no vendí la rana... Jajaja. Besos!

      Elimina