2 de juny del 2017

Tres anys descabdellant

Sí, el temps passa volant. Ja fa tres anys que va néixer aquest blog, només uns mesos després de començar a fer ganxet. Aleshores ni tan sols em podia imaginar fins on em portarien el fil i el ganxet.

En aquests tres anys, he anat assumint nous reptes. Això sí, a pas de puça. El primer any vaig començar amb els meus propis dissenys un dels quals és aquesta càmera Instagram, l'any passat vaig obrir una botiga a Etsy, amb un nombre discret de vendes però amb molt bones ressenyes, i enguany faig el salt a les xarxes socials. Sí, sí, des d'avui mateix em pots trobar a Instagram.


I després de tres anys descabdellant, continuo tenint moltes idees en ment i una gran llista de projectes pendents. Només em falta temps per fer-ho tot realitat. De moment, estic acabant de maquetar els pròxims patrons que posaré a la venda. Però abans que acabi l'any també vull compartir alguns patrons de forma gratuïta. Ja t'avanço que un serà per Nadal i que el color vermell hi tindrà un gran protagonisme.

Ja ho veus: hi ha encara molts cabdells per descabdellar. I res tindria sentit sense tu, que passes per aquí de visita. Així que gràcies.

10 comentaris:

  1. Felicidades! tres años es para celebrarlo por todo lo alto.
    Seguiremos muy atentas a todas las cosas que aún te quedan por enseñar.
    Bss.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, Anni. Saber que estáis ahí es una gran motivación. Un beso grande.

      Elimina
  2. Primer de tot moltíssimes felicitats per l'aniversari del bloc! que ràpid passa el temps el meu també farà tres anys el mes vinent. Benvinguda al món d'instagram ja veuras com el faràs servir molt. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Mabel. Últimament descobrim moltes coincidències, no? Hahaha. Ens retrobem a Instagram. Petons.

      Elimina
  3. Tres años ya!!!?
    Han pasado volando…
    La verdad es que tienes un blog que da gusto visitar…
    Enhorabuena!!!
    Muak

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats!! El temps passa volant! Ja tens una seguidora més a Instagram, ja veuràs que enganxa jeje. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Sílvia, per la felicitació i per seguir-me també a Instagram. Un petó.

      Elimina
  5. Enhorabona per l'aniversari. Fa dies que volia escriure, i al final.. (el temps passa molt ràpid)... Jo ja sóc fan del teu Instagram jejeje...

    ResponElimina