21 de desembre del 2020

Bon Nadal

I malgrat tot, aquesta setmana és Nadal. Enguany que toca celebrar-lo només amb la bombolla de convivència, encara tenia més ganes d'enviar la meva felicitació de Nadal a tanta gent com fos possible. Per sort, aquestes fulles de grèvol d'Ahuyama Crochet són facilíssimes.

Tot i això, hi treballo des de l'estiu. He de ser previsora perquè m'avorreixo de fer sempre el mateix. Així que em planifico per fer-ne una a la setmana, d'agost a novembre. Això fa un total de 16 fulles de grèvol que han arribat just abans de Nadal a 16 llars a les quals no podré trucar a la porta per felicitar ni el Nadal ni l'any nou. 

Si t'agraden, potser encara tens temps de fer-ne alguna per decorar un regal o potser t'apuntes la idea per a l'any vinent. Per això, aquí tens el patró a punt per descarregar-te'l. Hi he fet alguna modificació a l'última filera perquè les punxes de la fulla no em quedaven simètriques. A més, tot i que com tothom he mirat vídeos per aprendre a fer amigurumis i també per aprendre algun nou punt, prefereixo mil vegades un patró escrit que en vídeo.

I tu, envies felicitacions de Nadal? I si és així, el ganxet n'és protagonista?

Per cert, bon Nadal!

2 comentaris:

  1. En estos días en los que se ha puesto de moda enviar tarjetas virtuales por wasapp sobretodo...recibir una postal escrita a mano, y con un adorno 100% hecho a mano....hola???
    Eso solamente tiene una frase para definir tal cosa...un lujazo!
    mis felicitaciones a los 16 privilegiados.
    Y mi mayor felicitación para ti y los tuyos.
    Buen y próspero año. Muaks.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Verdaaad? Con lo bonito que es encontrar en el buzón un sobre que no sea una factura o publicidad... Jejeje! Ya ves que mi amor por lo hecho a mano va más allá del ganchillo... Felices fiestas, Ani!

      Elimina