26 de setembre del 2022

Els amigurumis i la moda

Mai he sigut de seguir la moda. En cap àmbit de la vida. És clar que de tant en tant claudico com tothom davant del disseny amigurumi que arrasa a les xarxes, però m'agrada sobretot descobrir petites perles que sovint passen desapercebudes, com aquest adorable patró de Little Fish Crocheterie.

Ell és l'os Oliver i, si ja em va robar el cor quan el vaig descobrir, tot va ser començar a teixir-lo i enamorar-me'n perdudament.

És un patró de formes relativament senzilles però divertides. Les potes, per exemple, són genials. Pel que fa als pantalons, no acabaven d'encaixar allò que sol passar amb les peces de roba però no hi ha mal que per bé no vingui: aquesta panxolina a l'aire, a l'estil d'en Pumpkin, és la mar de graciosa. Suposo que també inspirada en el famós conillet de Lulu loves the moon, he optat per un sol tirant creuat.

Evidentment, una de les claus d'aquest disseny és l'expressió. Entre esculpir els ulls i tants brodats, el procés per a mi i les meves rudimentàries habilitats en aquests camps és una mica estressant, però el resultat s'ho val.

I tu, quina perla del disseny amigurumi em recomanaries?

10 comentaris:

  1. Me encanta... y mucho más el tuyo que el original....
    El pantalón así le queda súper gracioso!!!!
    Una perla!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja! Yo creo que es el outfit... Pero el patrón es genial! 😉

      Elimina
  2. Que tierno y como me gusta su pantalon con un tirante!
    Besos

    ResponElimina
  3. Que amor de ursinho!! Inspirador, como sempre! 💙

    ResponElimina
  4. Madre mía, Judith, pero si es que es una preciosidad total y absoluta. Qué carita más mona. Tú dirás que te cuesta, pero en cada nuevo diseño con detalles bordados lo clavas. He ido a ver el original y estoy de acuerdo con Ana, es mucho más chulo el tuyo y el detalle del tirante único cruzado en el pantalón es un acierto total.

    Me chifla.

    Bicos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ay, Leti! Cuántos piropos... 😅 Mil gracias! A mí me robó el corazoncito también! 😉 Bicos!

      Elimina