26 de juny del 2023

A l'estiu, tota cuca viu

L'estiu, que ha començat fa tot just uns dies, és temps de cuques i bestioles diverses. Fora d'abelles, marietes i papallones, que són algunes de les cuques més amables, els insectes no són les bestioles més habituals en el món amigurumi, però jo, ves per on, em vaig encapritxar d'aquesta eruga d'Aquariwool, que destaca pels seus dissenys divertits i coloristes.


El cos, que va agafant a poc a poc la forma de cada segment abdominal, és una obra d'enginyeria. Això sí, cal reconèixer que no és fàcil ni fer punts baixos sobre punts invisibles ni fer tantes disminucions seguides. De fet, fins i tot em vaig fer mal al dit índex de la mà esquerra, que amb la meva manera de teixir rep les envestides del ganxet.

Per rematar la meva eruga encara em faltava teixir 10 potes minúscules i cosir-les al lloc adient. Així que vaig aparcar el projecte uns dies, fins a recuperar-me de la ferida i fins a recuperar les ganes d'enllestir aquest complicat projecte.

La foto tampoc no va ser fàcil. Per moltes potes que tingui l'eruga, com et pots imaginar vaig haver de fer les mil i una per sostenir-la dreta. En realitat, he de confessar que no ho hauria aconseguit sense la utilitat per esborrar elements del programa d'edició de fotos.

Però, malgrat totes les peripècies, el patró d'aquesta dissenyadora vietnamita tan original és de 10 i la meva eruga és divertidíssima.

I tu, estàs a punt per a l'estiu i els insectes?

18 comentaris:

  1. Ayyy me encanta! ahora entiendo la complicación que este proyecto te estaba causando!
    Pero la verdad es...que el resultado no puede ser más bonito.
    Felicidades por este trabajazo.
    Y la foto...perfecta!
    Muaks

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, Ani! Pensé que la foto me traería de cabeza pero no! Tengo que usar más a menudo la herramienta de borrar en el editor de fotos! Jajaja!

      Elimina
  2. Qué graciosa!!!!!!
    Es genial Judith!!!!
    Ya me imagino la complicación de tejer puntos bajos sobre puntos deslizados... pero tanto como para hacerte herida!!!?
    La foto me encanta... parece que la pillaste a punto de comerse las hojas... y te mira diciendo "qué quieres?"
    GENIAL!
    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Chica, es que tejo muy apretado! Jajaja! En la foto la oruga quedo un poco demasiado erguida, pero bueno... Muchas gracias, Ana! Muaks!

      Elimina
  3. Todo o seu esforço valeu a pena! Essa lagarta ficou incrível! Admiro muito o trabalho da designer de AQUARIWOOL, comprei algumas receitas dela, preciso pô-las em prática. Parabéns, Judith!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muito obrigada! As receitas de Aquariwool são maravilhosas. Ansiosa para ver o resultado!

      Elimina
  4. Esta ideal!!!! Todo el esfuerzo ha merecido la pena pues es monisima
    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ay, gracias, Isabel! Te aseguro que he necesitado una buena dosis de esfuerzo... Jejeje!

      Elimina
  5. Es una preciosidad,yo también la he hecho,no entiendo que tanto tejido quede por dentro,pero el resultado es espectacular 🥰🥰👏🏼👏🏼

    ResponElimina
    Respostes
    1. Increíble, verdad? Es un diseño muy original! Gracias por la visita!

      Elimina
  6. Que bonita!! Te ha quedado genial!
    Besos

    ResponElimina
  7. Que cuca tan monísima, es que tienes una mano que parecen salidos de una varita mágica tus gumis, jiji, me encanta el porte que les das :P. Uyyy que se me ha atragantado el pensar en que foto mas complicada que te montaste jajajaja, pero y lo requetebien que te ha quedado jiji.
    Besote!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ooohhh! Que me sonrojo! Gracias, Ayla! A mí también se me atragantan más las fotos que los amigurumis. Jajaja! Muaks!

      Elimina
  8. Me parece preciosa y muy simpática! Le has dado una expresión muy divertida. Los diseños de Aquariwool destacan por su maravilloso colorido y tu oruga destaca por todo!!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Pilar! Yo he hecho una versión más sobria en cuanto a los colores pero he querido mantener esa expresión divertida! La verdad es que los diseños de Aquariwool son muy originales! Besos!

      Elimina
  9. Oooh, cuanto más la miro más me gusta, es súper graciosa, y esa carita que tiene, me encanta, le has dado un toque muy simpaticón. El esfuerzo mereció la pena, síiii.

    *Besos de colores*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Maricarmen! La verdad es que, aunque complicadillo, es un patrón muy original! Un beso!

      Elimina