6 de juliol del 2020

Un amigurumi tropical

Ja han començat les nits tropicals, que és com s'anomenen en meteorologia les nits en què la temperatura no baixa dels 20 ºC. I això, a la costa mediterrània, pot durar ben bé fins al setembre. Per tant, és el moment ideal per presentar-te aquest amigurumi tan tropical d'Olga Roskoshnaya, la dissenyadora al capdavant de la marca Ro Crochet Designs.


Aquest lloro tan tendre em va robar el cor tan bon punt el vaig descobrir a Instagram. I no m'ha decebut pas. T'asseguro que és un patró genial: sense cap complexitat i amb un resultat espectacular. Segurament el més aconseguit és el cap, amb les plomes estratègicament col·locades, algunes puntades brodades per donar color, tot i que potser a les fotos no s'aprecien gaire, i un bec amb la forma ideal.


Sí que hi he fet algun petit canvi: les ales són més estretes i he utilitzat el punt espigat en la transició de colors. Seguint amb els colors, he defugit el marró de les potes i he optat pel carabassa, a conjunt amb el bec. És veritat que hauria preferit unes potes més pròpies d'una au però no estava inspirada per fer canvis substancials. De fet, quan tinc a les mans un bon disseny intento contenir la meva creativitat i confiar en la dissenyadora.

El que no em va agradar gens és la cua, consistent en una senzilla forma triangular. Així que vaig fer un parell de plomes més per aconseguir una cua ben original. La llàstima és que m'atabalo bastant amb la sessió de fotos i intento passar via, per la qual cosa no acostumo a tenir fotos des de totes les òptiques possibles i no podràs valorar el meu invent per a la cua.

I tu, coneixies els dissenys d'Olga Roskoshnaya? I pel que fa a la temperatura, pots dormir a les nits? 

Juliol de 2022: Actualment, a causa de les sancions a Rússia, Ro Crochet Designs no té a la venda els seus patrons.

6 comentaris:

  1. Un gumi muy fresquito!se le ve muy cómodo con estas temperaturas..se nota que esta en su medio habitual je je...menudo color más bonito!
    Ah...contarnos las traseras y no enseñarlas...a mi me queda curiosidad😉
    Muaks

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ay, Ani! Es que me aburre un poco lo de las fotos. Me agobio, los focos me dan calor, el amigurumi que no se tiene en pie... Así que al final con suerte hago dos o tres y ya! Jajaja. Qué ilusión que te guste el color! Es un pistacho que me encanta! Un beso grande y gracias por pasar!

      Elimina
  2. Me encanta el color Judith!!!
    No conozco a esta diseñadora... ahora me pasaré a ver...
    Ya estoy de vuelta en Suiza... aquí el verano es mucho más suave... nada de noches tropicales...
    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Qué envidia lo de no tener noches tropicales! Aquí no tocamos ni chaquetas ni calcetines en tres meses mínimo! El color es el pistacho de Cotton Nature 3.5 que tanto te recomiendo siempre. Es muy resultón! En cuanto a Olga Roskoshnaya tiene muchos seguidores en Instagram aunque pocas ventas en Etsy: apenas 250. Pero a mí me parece que promete. Tiene un cactus con piernecitas y ojitos que ya está en mi lista de pendientes. Jajaja! Un beso, Ana!

      Elimina
  3. Hola Judith,
    Me encanta ese lorito tan simpático, jajaja y el color es precioso, las plumitas de la cabeza lo hacen supergracioso :P. Alaaaa y nos dejas intrigadas pensando como sera la colita??? jajajaja, que poco presumido el lorito que no nos mostro todo su plumaje ante la camara :P
    Besote!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sííí! Las plumas de la cabeza son, quizás junto con el pico, el toque de gracia! En cuanto a la cola, estáis tan intrigadas que ahora me arrepiento de no haber hecho más fotos, pero es que no es una parte del proceso que me guste mucho. A mí dame un ganchillo, un batido de chocolate fresquito y una buena película... Jajaja. Un beso, Ayla!

      Elimina