14 de setembre del 2020

A treballar

Aquesta setmana sí. Aquesta setmana toca reincorporar-se a la feina. Soc conscient que soc una privilegiada perquè, sis mesos després del confinament estricte, podré continuar treballant des de casa. La resta, tant els que aneu a treballar com els que van a l'escola, ja ho sabeu: distància, higiene de mans i mascareta.

El que també està perfectament preparat per afrontar la seva jornada laboral de constructor de preses d'aigua és Mr. Beaver, aquest castor de Natura Crochet Shop del qual em vaig encapritxar tan bon punt el vaig descobrir.

El patró, en general, és genial i molt divertit. Per exemple, l'arquitectura de les potes és molt original. La dissenyadora proposa donar-hi forma amb un filferro però t'asseguro que no cal. A més, amb el contrapès de la cua, el castor fins i tot s'aguanta dret.

El casc és un altre dels atractius del patró. És més senzill del que sembla i el resultat és espectacular. El que m'ha donat algun maldecap és el llum frontal, que sí que té certa complexitat. De fet, no me n'acabava de sortir i l'he acabat simplificant.

També he trobat a faltar alguna indicació per fer les dents i per cosir algunes peces, com el musell i el nas. I el que no he aconseguit de cap de les maneres és brodar la cua per simular les escates, principalment perquè tampoc no hi ha cap indicació per fer-ho.

Quant als colors, si coneixes els amigurumis de Natura Crochet Shop ja deus saber que són una explosió de color. De fet, Mr. Beaver és el seu disseny més discret. Però jo encara he sigut més discreta i, en lloc de brodar les urpes en blau, a conjunt amb el casc, he optat per un color més neutre.

En conjunt, aquest és un d'aquells dissenys que m'entusiasmen perquè, un cop superats els petits reptes que planteja, el resultat és molt divertit i original.

I tu? Estàs preparada per afrontar els reptes del retorn a la rutina?

Juliol de 2022: Actualment aquest patró de Natura Crochet Shop no està disponible.

6 comentaris:

  1. Me alegra que puedas reincorporarte al trabajo,recuperar la rutina en estos momentos,es salud mental!!
    El castor es divino,me encanta! no sólo su cuerpo tan proporcionado y muy real,el casco es que le pone la guinda para darle frescura y originalidad,precioso,precioso!!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muy cierto, Pilar! Y aquí me tienes ya trabajando a tope, aunque siempre quedan ratitos para el ganchillo, claro. ;) Qué ilusión que te guste el Sr. Castor! La verdad es que el diseño es genial! Muaks!

      Elimina
  2. Qué chulo Judith!!!
    Me encanta cómo te ha quedado... creo que acertaste totalmente con los colores... y el casco es genial!
    Qué bien que puedas trabajar desde casa! Yo también... y la verdad es que se agradece...
    Un besote!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Ana! Sí, el casco es muy divertido y el resultado en conjunto me encanta! En definitiva, creo que repetiré con algún otro diseño de Natura Crochet. Y lo de trabajar en casa, aunque se echa un poco de menos el colegueo, es verdad que da mucha tranquilidad en estos tiempos en que hay que intentar mantener distancias y socializar lo justo. Pero hoy es domingo y toca sofá y ganchillo! Viva! ;) Jajaja. Un beso!

      Elimina
  3. Holaaa Judith,
    Afortunada de ti que tienes trabajo, ya quisiera yo :((
    El castor es una monada, me encanta. Y oye es un poco timidillo no? ha dicho que el no esseña la cola ni por esas, jajajaja
    Besote!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, lo sé. Soy afortunada: tengo trabajo y además puedo trabajar desde casa. En cuanto al Sr. Castor, es que le da vergüenza enseñar su cola porque no fui capaz de bordarla. Jajaja! Gracias por la visita, Ayla!

      Elimina