18 de maig del 2024

Universos que enamoren

M'encanta descobrir noves dissenyadores. Això de noves és un dir, és clar. Inna Chi és a Instagram des de 2017 i a Etsy des de 2019, i té gairebe 60.000 seguidors a Instagram i el mateix nombre de vendes a Etsy. Però no és una d'aquelles patums del disseny amigurumi que tothom coneix. En canvi, si fas un tomb entre les seves creacions t'enamorarà el seu univers, que a més d'amigurumis inclou sonalls i dudús.

D'entre tots els amigurumis d'aquesta dissenyadora ucraïnesa que he posat a la meva llista de projectes, des d'un robot fins a una cabra passant per una granota, m'he decidit a començar per aquesta mofeta.

El disseny és bastant simple a excepció, és clar, del jacquard. Per salvar les possibles dificultats he fet el cap en punt baix en X i, tot i així, he hagut de fer alguns ajustaments. El que reservo per a casos extrems és el truc de fer punt baix en X només a la baga del davant, és a dir, en front loops, perquè amb aquest sistema la peça té poca consistència i queda molt menys rígida, amb la qual cosa de vegades els punts s'obren.

Les altres claus del patró, a més del jacquard, són aquesta tofa de cabells tan fàcil de fer i alhora tan divertida, i aquesta mirada de no haver-se fet mai un pet.

El principal maldecap va venir amb la cua, en la qual tornava a entrar en escena la tècnica del jacquard. I és que ni m'agradava la cua ni em quadrava el jacquard. Així que vaig optar per implantar-li la cua de la mofeta de Theresa's Crochet Shop que ja vaig fer fa anys.

Potser aquesta cua és una mica petita per a la meva mofeta però queda mil vegades millor que el bunyol amb jacquard de la proposta original.

Pel que fa als colors, he substituït el negre pel gris marengo, per suavitzar una mica l'aspecte d'aquest amigurumi. I per contrastar, una armilla en verd jade.

No t'ho creuràs però en el pròxim amigurumi aquesta nit l'acabo si la tos i la febrícula d'un maleït virus em deixen el jacquard i el verd jade tornaran a tenir protagonisme.

8 comentaris:

  1. Te iba a decir que no conocía a esta diseñadora, pero al ir a cotillear su perfil me he dado cuenta de que algunos de sus diseños sí me suenan, así que seguramente se cruzó en mi camino alguna vez. Esos robots son un amor.

    La mofeta te ha quedado genial y estoy contigo, la cola con jaquard tiene que ser un dolor, mejor la tuya. Adoro el chaleco verde, cada día me gusta más el color verde. Tengo un par de tonos favoritos para los amigurumi, ya lo sabes (nota mental, reponer existencias de mis verdes) y ese verde jade es espectacular.

    Bicos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sííí! Y ya me he comprado el robot también, aprovechando una oferta... Jejeje. Creo que Inna Chi es mi nueva diseñadora favorita... Claro que te gusta este verde jade... Es bastante parecido a tu verde fetiche, no? 😉 Gracias, Leti!

      Elimina
  2. Es súper graciosa!!!!
    Ese pelo le da un toque de lo más simpático!
    Si ya me muero viendo la cara... no me imagino lo de la cola... jejeje
    Tengo a Inna en la lista de diseñadoras, pero aún no hice nada de ella... tanto la rana como el robot son una monada!
    Y ese verde... es precioso!
    Besos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bueno, bueno, somos almas gemelas... Ya habrás visto que la rana ha caído ya... Jajaja. Y tengo el robot en la cola también! He dicho ya que Inna Chi es mi nueva diseñadora favorita? 🤪 Muaks!

      Elimina
  3. Que monada de mofeta.
    Te ha quedado genial
    Besitos

    ResponElimina