12 de setembre del 2016

Terços, amunt!

En plena temporada castellera i a falta encara de festes majors com Santa Tecla, la Mercè o Misericòrdia, et presento un casteller en versió amigurumi.


Aquest casteller, amb la camisa de vermell viu, és de la colla Joves Xiquets de Valls, que per Sant Fèlix va fer un gran paper. Però evidentment convertir-lo en un membre de la qualsevol altra colla és tan fàcil com triar un altre color per a la camisa. Aquí tens el patró a punt per descarregar-te'l.


Cada vegada més, evito els amigurumis de grans dimensions, tot i que és cert que teixir peces petites i després cosir-les també és força pesat. En aquest cas, hi ha tot de petits detalls, com el coll de la camisa i la vora doblegada dels pantalons i del puny de la camisa. Però malgrat els detalls el resultat de teixir un amigurumi de només 16 cm d'alçada és més immediat, entre altres avantatges, com que el preu de venda, si és el cas, pot ser més ajustat.


Entre els detalls que esmentava, no podia faltar el mocador casteller. Per fer-lo només cal aconseguir un retall de la tela adequada, sempre de color vermell amb piquets blancs. Jo vaig tallar un quadrat de 18 cm x 18 cm, que eren les dimensions necessàries per poder-lo nuar. Però com que després hi havia massa roba hi vaig donar aquesta forma amb les estisores. Això sí, a la brava, sense vora ni res, que cosir no és el meu fort.


I au, a punt per al 4 de 9 sense folre!

Per cert, aquest amigurumi serà la base per a d'altres personatges que ja tinc en ment. Si vols descobrir-los, no et despistis!

14 comentaris:

  1. Qué monada!!!
    Me parece una idea estupenda... últimamente haces un regalos personalizados estupendos!
    La pareja para tus padres me encantó… pero me imagino la cara del niño que reciba este…

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias. Eres un amor! El destinatario es un niño un poco grande, digamos que con unas cuantas décadas a la espalda, pero igualmente le ha encantado.

      Elimina
  2. Pero que casteller más bonito que has hecho! Tiene una cara muy simpática y me gusta mucho cómo te han quedado los detalles de los puños y el cuello. Con ganas de ver los siguientes personajes que nos traes!!
    Pdta: Estoy aprendiendo catalán contigo ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por la visita, Rosana. Es genial tenerte por aquí y que el idioma no sea un obstáculo.

      Elimina
  3. És xulíssim! T'ha quedat un casteller molt simpàtic. Una abraçada!

    ResponElimina
  4. M'encanta aquest casteller tan eixerit segur que faria un bon paper en qualsevol jornada castellera. Una abraçada

    ResponElimina
  5. Que bonic el casteller versió amigurumi! :D està ple de petits detalls y no li falta res! Molt bon treball ens ha agradat molt!

    Petons,

    Sandra i Dani
    SanDryCreaciones

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em fa molta il·lusió que us agradi. Gràcies per la visita!

      Elimina
  6. Bonjour, je suis a la recherche de vos patrons en Francais ou Anglais, ou puis-je les trouver ?
    Gracias
    nathaliecoucou_92@hotmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Salut, Nathalie. Tous mes modèles premium sont en anglais, en plus de l'espagnol et du catalan. Vous pouvez visiter mon Etsy Shop. J'ai aussi quelques modèles gratuits en anglais. Vous pouvez cliquer le tag "english pattern" à droite du blog. Quoi qu'il en soit, je vais maintenant vous envoyer un email. Merci de la visite.

      Elimina