27 de juliol del 2020

En Mochi, el ratolí

Ni aranyes, ni escarabats, ni serps... Cap d'aquestes bestioles em fa mania. Ja he explicat en alguna ocasió que el que no suporto són les rates i els ratolins. Segurament per aquest mateix motiu no n'he fet gaires en versió amigurumi, però en Mochi el ratolí, un disseny d'Amiguruku, em va entusiasmar.


No n'hi ha per a menys! El patró d'aquesta dissenyadora indonèsia, amb diversos patrons de personatges des de Doctor Slump fins a Final fantasy passant per Snoopy, és absolutament GE-NI-AL! Feia temps que no em sorprenia tant com a poc a poc, amb un augment aquí i una disminució allà, és possible aconseguir una forma definida, molt més enllà de les esferes bàsiques de la tècnica amigurumi. Només t'avanço que de les 30 fileres del cos sí, el ratolinet només fa 10 cm d'alçada i ja saps que això m'encanta només n'hi ha dues d'iguals.

També he trobat molt original la tècnica per donar forma a les orelles i per fer-ne la part interna. Ja veus que el resultat és espectacular. De fet, estava tan entusiasmada, que el bocinet de formatge amb què en Mochi ha aconseguit escapar de la ratera dues peces triangulars teixides en fileres unides després entre si per una altra filera de punts baixos em va decebre una mica.

Si he de fer alguna crítica al patró és que les indicacions per posar els ulls no són gaire clares, entre altres motius perquè en el disseny original els ulls van encolats. Per si t'animes a fer aquest patró 100% recomanable, et dono una pista: jo he triat uns ulls de 10 mm i els he col·locat entre les fileres 8 i 9. 

I tu, de quina bestiola fugiries esperitada?

9 comentaris:

  1. Espero siempre con ansiedad tus entradas... siempre nos descubres diseñadores nuevos!
    Me RE-QUE-TE-CHI-FLA este ratoncito!!!
    Voy ya mismo a descubrir un poco más... y mil gracias por la información de los ojos!!!
    MUAK

    ResponElimina
    Respostes
    1. Por qué me cambia el texto????
      *.*

      Elimina
    2. A mi también me requetechifla! Jajaja. Y te aseguro que el patrón es absolutamente genial! Así que a por ello! No podrás parar! ;) Un beso, Ana!

      Elimina
  2. És una preciositat, petit i dolcet ... A mi tota mena de bestioles em fan por: ratolins, rates, paneroles, escarabats i un llarg etc
    Petons Judit

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha! Poruga com ets, m'alegro que en Mochi et sembli dolcet. Et recomano molt i molt el patró! Un petó, guapa!

      Elimina
  3. Ohhh que tierno este ratoncillo...si casi tiene carita de suplicar un abrazo!
    A mi los ratones me hacen gracia...cosa que no me sucede con las ratas agggggg
    Me ha encantado!
    Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sííí! Es muy tierno! Y claro que pide un abrazo! Acaba de escaparse de una trampa mortal! Jajaja. Gracias por pasar, Ani!

      Elimina
  4. ay por favorrrr , pero ke kuki!!!! me he enamorado de tu sagua, es divino!!!un besito.maria:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No lo habías vistooo? Es graciosísimo! Yo también me enamoré de este ratoncito amigurumi, aunque tengo fobia a los de verdad. Ya ves que no eres la única con fobias.... Jajaja. Muaks!

      Elimina