31 de gener del 2022

Més fauna exòtica en versió amigurumi

Podria continuar dissertant sobre la varietat d'espècies animals més de 7 milions, com vaig fer quan et vaig presentar el meu os formiguer. Però no t'enganyaré. He de confessar que vaig comprar aquest patró de Lulu Petite Doll amb la idea de fer un lèmur i oh, sorpresa quan vaig obrir l'arxiu vaig descobrir que no era un lèmur sinó un loris.

I què és un loris? He investigat, és clar, i he descobert que els loris són uns petits primats, naturals de l'Índia i Sri Lanka. Malauradament, es tracta d'una espècie amenaçada, per la destrucció del seu hàbitat però també a causa del contraban de mascotes exòtiques.

Però tornem al disseny de Lulu Petite Doll. L'única dificultat del patró és el jacquard per fer el característic antifaç dels loris. I és que el patró és molt senzill. Potser massa, amb la qual cosa la similitud amb un loris es redueix a aquesta mirada tendra. 

Seguint amb la mirada, i malgrat la meva gran col·lecció d'ulls de seguretat de color negre rodons, ovalats i en totes les mides: 6, 7, 8, 9 i 10 mm, en aquesta ocasió he fet una excepció i m'he decidit a comprar uns ulls de color marró. Vaig pensar que donarien més realisme al meu loris i crec que ha sigut un encert, tot i que a la foto no s'aprecien gaire.

La llàstima és que sempre que treballo amb la tècnica jacquard o tapestry la peça se'm deforma una mica: es va allargassant i no queda del tot arrodonida. Suposo que és per treballar en front loops, és a dir, agafant només la baga del davant. Però l'alternativa seria fer punt baix en X, cosa que de moment descarto.

Continuo tenint pendent trobar un patró per fer un lèmur amigurumi, però la veritat és que m'alegro d'haver descobert aquest petit animaló per continuar reivindicant la diversitat animal i la preservació d'espècies amenaçades.

I tu, quin és l'animal més estrany que has teixit en versió amigurumi?

10 comentaris:

  1. Qué cosa tan mona!!!
    Si se aprecian los ojos... y creo que le quedan genial... tiene una mirada súper tierna!
    No conocía a este animalejo... ya me pongo a buscar en Google.. jejeje
    Yo creo que los más raros que hice son el cocodrilo y el rino...
    Besitos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo tampoco lo conocía y también tuve que investigar en Google! 😆 Pero es verdad que es muy gracioso! Quizás más que un lémur... Jajaja. Qué ilusión que te gusten los ojos! Ya sabes que soy muy sobria y eso de usar ojos de colores no me convencía. Habrá que buscar más animales exóticos. Yo seguiré insistiendo con el lémur. 😉 Un beso, Ana!

      Elimina
  2. Que bonito y tierno y me encanta su sueter!
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. El suéter es bastante original, verdad? Y ese azul le queda genial! Gracias, Diana!

      Elimina
  3. Hola Judith, soy la madre de Ana, me esta enseñando a utilizar blog, estamos "paseando" por el tuyo.
    ¡Que cosas más bonitas!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ooohhh! Encantada, Charo! Muchas gracias por la visita! Ahora me paso a conocer tu blog! 😉

      Elimina
  4. Precioso el loris como seguro lo será el lémur cuando lo tejas, queda pendiente!!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sííí, me ha quedado la espinita clavada... Jajaja. Muchas gracias, Pilar! Muaks!

      Elimina
  5. Me encantaaa! Tiene esa cara que te conquista con su miradita!...los ojos marrones le quedan genial!...y el jersey?... le queda perfecto!
    Muaks

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Ani! Sí, el jersey es perfecto! Como todo el patrón! En cuanto a los ojos, tenía mis dudas, que yo soy de apostar por lo seguro, pero creo que fue un acierto. Un beso grande!

      Elimina