25 d’abril del 2022

Dumbo, en versió amigurumi

És el dia de desvelar en quin altre personatge de Disney, després dels protagonistes de Lilo & Stitch, he estat treballant. Es tracta d'en Dumbo, un clàssic dels estudis Walt Disney Pictures que es va estrenar el 1941, del qual fa només uns anys en Tim Burton va dirigir un remake

Ja fa temps que tenia clissat aquest disseny de Pense Bonheur. Així que quan em van encarregar un Dumbo en versió amigurumi ho vaig tenir clar.

Com pots imaginar, l'arquitectura de la trompa és el millor del patró. D'entrada i sense orelles no m'acabava de convèncer, però a mesura que anava enllestint tots els detalls se'm dibuixava aquell somriure que inequívocament indica que el resultat final serà l'esperat.

També hi contribueix l'expressió d'en Dumbo, que mal m'està dir-ho crec que he millorat respecte de l'original col·locant els ulls més avall, entre les fileres 16 i 17, i brodant aquestes celles una mica tristes.

El que menys m'agrada del patró són les potes. En la foto, amb en Dumbo assegut, es dissimula bastant. Però són una mica massa simples: llargues, estretes i sense cap gràcia fora de les peülles amb puff stitch.

Pel que fa als colors, vaig mantenir els del disseny de Pense Bonheur: groc per al volant i blau per al barret, tot i que en el personatge Disney original el volant és vermell i el barret és groc.

Amb tot això, en Dumbo ja està llest per volar i donar-nos una gran lliçó de vida: confia en tu mateix. 

19 comentaris:

  1. Judith, és preciós i sí, has millorat molt l'original, el teu té una careta molt dolça, els ulls i les orelleres mes baixos i les celles inspiren amor.
    Felicitats ❤❤❤

    ResponElimina
    Respostes
    1. No era conscient que havia cosit les orelles més avall! És veritat! 😆A mig fer, no n'estava del tot convençuda però al final m’ha enamorat! Gràcies, guapa! 😘

      Elimina
  2. Quina coseta tan bonica! M'agrada tot, i la trompa està genial, sembla molt real. Ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sííí! Crec que la trompa va ser el que em va decidir a comprar el patró! Gràcies, Marian!

      Elimina
  3. Ooooh!!!! Qué monada!!!
    Me encanta... esa carita es preciosa!
    Cambiaste las orejas? Las tuyas parecen más redonditas...
    Un acierto cambiar la posición de los ojos.... y las cejas le dan un toque súper dulce!
    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, las orejas son iguales! Quizás mi hilo es más grueso y no se doblan tanto... No sé... Lo de los ojos no fue fácil, la verdad. Con el amigurumi a medio hacer cuesta decidir cuál es la mejor posición! Jajaja. Pero el resultado final es adorable! 😉 Un beso, Ana! Y gracias!

      Elimina
  4. Evidentment molt millorat, fantàstica l'expressió i el toc del barret, m'encanta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ooohhh! Gràcies, Chus! Em fa il·lusió que t'hagi encantat i sobretot que t'hagis decidit a escriure un comentari per dir-m'ho!

      Elimina
  5. Es dulce, tierno con esos ojitos de mirada tímida, uno de mis personajes favoritos de Disney y...además te ha quedado preciosísimo!!!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Verdaaad? La expresión es clave! Y Dumbo es taaan tierno! Gracias, Pilar! Muaks!

      Elimina
  6. Acabo de ver el de Pense Bonheur, y es verdad que tú le has dado un toque diferente con las cejas, es más Dumbo. Te felicito, seguro que su dueñ@ estará encantad@ con su dulce Dumbo.

    *Besos de colores*

    ResponElimina
  7. Últimamente blogger nos lo pone más complicado, la de antes era yo, pero con esos "Besos de colores" seguro que lo habías adivinado, jejeee. ;)))
    Muuak.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja! Sí, lo adiviné enseguida! Gracias, Maricarmen. No tengo críticas al patrón pero me encanta dar un toque personal a los amigurumis! 😉 Un beso!

      Elimina
  8. Que bonitooooooooooo! ja ja ja. no sabía muy bien cómo transmitir la sensación al ver tu Dumbo! Me encanta, me ablanda...solo quiero achucharlo!
    Muaks

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ese es uno de los poderes de Dumbo y de tantos otros personajes Disney, no? Ablandarnos... Jajaja. Muchas gracias, Ani! Voy a achuchar a Dumbo de tu parte! 😉 Muaks!

      Elimina
  9. Pura dulzura es tu Dumbo, me encanta, invita a darlo un abrazo!
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Claro! Dumbo en versión amigurumi no podía ser de otra forma! Jajaja. Gracias, Diana!

      Elimina
  10. Es una preciosidad, Judith, un Dumbo un poco tímido, pero sin lugar a dudas, la estrella del espectáculo. Me encanta la carita y la expresión. Has acertado de lleno con la colocación de los ojos.

    Bicos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que la expresión de Dumbo es la clave, no? Muchas gracias, Leti! Muaks!

      Elimina