29 d’agost del 2022

És tan flonget!

Sí, la cosa torna a anar de personatges de films d'animació. En aquest cas es tracta de l'Agnes, una de les tres òrfenes que canvien la vida de Gru, el protagonista de Gru, el meu dolent preferit, que a més de no ser tan dolent va catapultar els mínions a la fama.

L'Agnes és la petita de les tres germanes i una gran fan de les coses adorables. Un dels seus moments estel·lars és quan en Gru li regala per fi un unicorn i ella diu: "És tan flonget que me'l menjaria!".

Tot això justifica plenament que hagi triat aquest disseny de Ginansilyo ni Marya per teixir l'Agnes.

El patró d'aquesta dissenyadora filipina de nom impronunciable és fantàstic. Per exemple, les vambes són molt originals i els pantalons de peto són fàcils i divertits, tot i que jo hi he fet un petit canvi: en la meva versió els tirants van de darrere cap endavant, al revés que en el model original.

Això sí, com sol passar el cabell no s'ajusta al meu amigurumi de cap de les maneres. Segur que hi ha molts factors en joc: la tensió, la quantitat de cotó sintètic, el punt baix en V... I per això mateix crec que és inevitable. Així que toca prendre paciència i improvisar. Posats a fer, en lloc de teixir el cabell en mitjos punts alts, tal com proposa la Marya, jo em vaig mantenir fidel al punt baix.

Per rematar la meva versió de l'Agnes, uns botonets microscòpics de color fúcsia, tot i que en la versió original són vermells, igual que la goma de la cua de cavall, per allò d'anar a conjunt amb l'unicorn.

I sí, parlem de l'unicorn, que és la gran decepció d'aquest patró. Un cop descarregat l'arxiu en PDF, començo a passar pàgines i descobreixo que no hi ha les indicacions per fer-lo. Cooom? És cert que en la descripció del patró no diu enlloc que el patró de l'unicorn estigui inclòs però tampoc diu el contrari, amb la qual cosa jo ho donava per fet. 

Cal dir, i això la disculpa, que la dissenyadora suggereix el patró gratuït de Sweet N' Cute Creations per fer l'unicorn. Vaig fer un cop d'ull a aquest disseny però entre que no és res de l'altre dijous, que vaig sospitar que seria massa gros i que no s'assembla gens al peluix de la pel·lícula, el vaig descartar i vaig decidir dissenyar un unicorn que fes dir a l'Agnes: "És tan flonget que me'l menjaria!".

No m'ensabonis. Hem de reconèixer que, amb uns quilos de més, capgròs i aquests ulls sortints, bonic bonic no ho és. Però crec que sí que és bastant fidel a l'unicorn d'aquest èxit del cinema d'animació. I per això comparteixo el patró amb tu.

Gru, el meu dolent preferit, a més de ser la preqüela d'Els mínions, s'ha convertit en una saga. En un moment de la tercera entrega, en Gru diu: "De vegades volem un unicorn i la vida ens dona una cabra". Per sort per a l'Agnes, ella té un unicorn, encara que sigui de peluix. I tu? Has trobat més unicorns que cabres?

14 comentaris:

  1. Wooo! Qué bonita es tu Agnes! Y sí, su unicornio está muy bien conseguido, chapó. Me encanta la película ;)

    *Besos de colores*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Maricarmen! Me costó lo mío! Jejeje. Pero yo también creo que está bastante conseguido. Y ya ves que a mí me van mucho las películas de animación. 😉Un beso!

      Elimina
  2. Que preciosa te ha quedado Agnes, con todo y su unicornio, me encantaron los dos!
    Besos

    ResponElimina
  3. Es una monada!!!
    Me encanta Agnes... tiene una carita preciosa...
    Y el unicornio es taaaan esponjoso!!!
    Geniales Judith!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja! Gracias, Ana! Últimamente me ha dado por los personajes amigurumi... Ya verás la que estoy armando para octubre... 😉

      Elimina
  4. Uyyy como me gusta esta pareja...la keka está perfecta...pero es el unicornio quien me ha robado el corazón ja ja
    Mil gracias por compartirlo..que nos hacen mucha falta! Cabras hay bastantes ja ja ja
    Muaks

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja! Sí, yo me pongo a echar cuentas y ya me llega con estas cabras... Cómo me alegra que el unicornio te haya robado el corazón! Es que es taaaan blandito! 😉😍 Un beso, Ani!

      Elimina
  5. Me encanta la muñeca en general y la expresión de la carita es ideal. El unicornio está súper conseguido, achuchable y adorable , gracias por compartir tu patrón.un besito.maria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, María! Yo también creo que Agnes es adorable pero le tengo especial cariño a ese unicornio feúcho... Jajaja. Un beso!

      Elimina
  6. Me pasaría como a ti, yo también contaría con tener el unicornio en el patrón, sobre todo viendo que en una de las fotos promocionales del patrón sí aparece. Debería indicar que no está incluido, pero bueno, qué se le va a hacer, no es problema para ti, mujer de recursos infinitos.

    Me chifla Agnes. Si lugar a dudas el pelo lo has clavado, te ha quedado de lujo, yo diría que em gusta más tu versión que la original. Y esa carita....si es que es dulce a más no poder.

    Ese unicornio tuyo es genial.

    Un trabajo de 10, Judith, enhorabuena.

    Bicos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ooohhh! Gracias, Leti! Que prefieras mi versión sí que es un todo un piropo! Qué rabia me dio lo del unicornio... Sin él, el personaje pierde bastante y para algunas incluso sería irreconocible. Así que tuve que improvisar. No es que los recursos sean infinitos, pero a veces la inspiración viene a visitarme. 😉 Con la paz que da tejer siguiendo un patrón... Jajaja. Bicos!

      Elimina