28 de gener del 2019

Princesa, però rebel

Ja m'ha quedat clar en altres ocasions en què he publicat amigurumis inspirats en els personatges de Star Wars concretament el robot BB-8 i els porgs que moltes no sou fans de la saga. Però aquesta vegada és diferent: es tracta d'un disseny meu, d'un patró gratuït, d'un personatge de la trilogia clàssica i, a més, dona. Es tracta, en definitiva, de la princesa Leia, que poc s'ho pensava George Lucas es va acabar convertint en una icona per allò de desmitificar les princeses. Era una princesa, sí, però rebel i guerrera.


Si em segueixes ja t'hauràs adonat que el patró base de la princesa Leia coincideix amb el d'altres personatges que he dissenyat els darrers anys: el casteller, la castanyera, la Frida Kahlo i en Tintín. En aquesta ocasió, els requisits eren un vestit blanc estret de coll alt, amb caputxa i unes mànigues de quimono que van ser precisament els grans reptes del patró–, un cinturó platejat i, per descomptat, els monyos. Tot plegat, ho trobaràs en aquest arxiu en PDF a punt per descarregar-te'l.


I després de la princesa Leia ja tinc en ment altres variants per al patró. La pròxima serà segur l'Anna de Teules Verdes m'ha enamorat la sèrie de Netflix basada en aquest clàssic de la literatura anglosaxona. I també em balla pel cap fer el petit príncep en versió amigurumi. Què et sembla? Tens alguna altra proposta?

Abans de posar-m'hi, però, he hagut de resoldre un problema de subministrament. I és que en aquesta princesa Leia he utilitzat l'últim parell d'ulls ovalats de 6 mm que em quedava. En vaig comprar molts ja fa temps en una botiga en línia que ara només es dedica a la costura i m'ha costat molt trobar una altra botiga que en tingués en estoc. El problema és la mida. Hi ha diverses botigues que venen ulls ovalats però no de 6 mm. Després de molt remenar, en vaig descobrir una però vaig tenir goig sense alegria: un cop vaig rebre la meva comanda, va resultar que els ulls eren de 4 x 6 mm quan jo els buscava de 6 x 8 mm. Un error de càlcul! Finalment, els he hagut de comprar una mica lluny: a la botiga Frog and Toad Creations, a través d'Etsy. Així que els meus nous ulls ovalats han vingut de França, però per sort amb despeses d'enviament gratuïtes.

Ja sé que ho estàs pensant i, sí, tens raó: seria més fàcil utilitzar ulls rodons, d'aquells que pots trobar pràcticament a tot arreu, però ves a a saber per què jo m'he encaparrat de fa temps a fer els meus amigurumis humans amb ulls ovalats. Segur que tu també tens alguna mania. Confessa...


Juliol de 2022: Actualment la botiga Frog and Toad Creations no té a la venda ulls de seguretat.

14 comentaris:

  1. Espero amb candeletes el teu patró del petit príncep!! Amb el bon gust que tens amb els teus amigurimis, serà un encant, segur!

    ResponElimina
  2. Gracias por tan lindo patrón, todo lo que haces está hermoso 😘

    ResponElimina
  3. Qué rebonito. Me encanta. Muchas gracias por el patrón y por la información. ¡Un abrazo!

    ResponElimina
  4. Ei jo vull deixar clar que si que he conegut els personatges de star wars (suposo que tinc un punt friki) jajaja. Amb això de les manies estar clar que tothom té les seves. Jo en la costura quan compro teles en directe les he de tocar, no ens tinc prou amb veure-les si el tacte no m'agrada no hi ha res a fer. Estar clar que si les compro online no puc fer-ho jajaja així que sempre que puc en botiga física. una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha. Sííí, però tu no fas amigurumis!!! Perquè no vols, és clar, que amb les mans que tens per cosir... Ah, m’alegro de saber que no soc l’única que té manies... ;)

      Elimina
  5. Yo no soy seguidora de esta saga...pero te aseguro que seguidora tuya si lo soy ja ja y esta chica guerrera me encanta!
    Muchas gracias por el patrón, y seguro que las ideas que te rondan por la cabeza serán geniales también!
    Yo manias tengo a porrillo por cierto ;-))
    Un besote.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, Ani. Es muy bonito tener seguidoras tan fieles como tú, que siempre tienen un ratito para escribir un comentario. Y menos mal que no soy la única maniática... Jajaja. Besos!

      Elimina
  6. So cute! Thank you for sharing at The Really Crafty Link Party. Pinned!

    ResponElimina
  7. Respostes
    1. Pues no! No me ha dado por ahí! Quizás algún día me inspiro... 😉

      Elimina