5 d’abril del 2021

Hola, Abril!

Res millor, per donar la benvinguda a aquest mes que tot just comença, que la fada Abril, un disseny molt elegant de La Crochetería.

El resultat final, amb uns 35 cm, és espectacular. Llàstima que el cap, amb 60 punts baixos de diàmetre, és poc estable. Ah, i la meva fada encara tindria algun centímetre més d'alçada si no hagués fet cinc fileres menys a les cames, que em semblaven exageradament llargues.

Capítol a part mereix la construcció de la faldilla, que és molt original i més fàcil del que sembla. Per contra, no m'han agradat gaire les ales. Sobretot les inferiors no m'han quedat com esperava. A més, tant l'ala dreta com l'esquerra són iguals, la qual cosa vol dir que n'has de cosir una del dret i una del revés. Això deixant de banda que a les fotos de la Leticia Delgado, la dissenyadora de Jaén que hi ha darrere els dissenys de La Crochetería, tant les ales com els pètals de la faldilla tenen una forma perfecta. Em pregunto si realment el Natura Just Cotton de DMC, que és el fil utilitzat en el model original i que jo no suporto, té aquesta virtut o és que la Leticia va emmidonar les peces per a la sessió de fotos.

Ironia a banda, el patró està molt bé en general, tot i que potser hi ha indicacions una mica vagues per a l'ensamblatge, especialment pel que fa a les ales, la trena i les flors. Parlant de les flors, em vaig enredar bastant amb tant de claudàtor i tant de parèntesi. A vegades hi ha més feina a entendre els símbols que a fer la peça de ganxet en si. Però, amb una mica de fe en el patró, les flors queden molt bé. I m'agrada molt la idea de les fulles com a detall entre les flors.

Pel que fa als colors, vaig estar dubtant molt. Tenia clar el verd pistatxo per al cos i les sabates, però per a la faldilla i les ales vaig estar barallant diverses possibilitats: salmó, carabassa... Al final, estic encantada amb el morat de la faldilla i no tant amb el lila de les ales, que és una mica massa clar però era el que tenia per casa.

L'altre gran dubte va ser el cabell. La primera idea era fer una fada de cabells castanys, que soc jo molt realista i poc amiga dels cànons de bellesa, per la qual cosa el blau del model original o una cabellera rossa estaven descartats. Però la combinació quedava una mica apagada. Així que al final, entre el Sr. Descabdello i les que em seguiu a Instagram, em vau convèncer de fer una fada pèl-roja. Crec que va ser la decisió més encertada.

I l'Abril, aquesta fada de les flors, ja vola d'aquí cap allà, a punt per fer la seva màgia abans de l'estiu.

12 comentaris:

  1. te ha quedado preciosa este hadita pelirroja :) es un modelo que hago mucho para regalar pq en general me gusta mucho el patron. Tambien es verdad que hago otro modelo de alas (el original no me gusta y no queda bien)y en el interior de las hojas que forman la falda pongo fieltro porque si no es imposible darles forma. En cuanto a la cabeza, cuando son un poco grandes ( como es el caso), refuerzo el cuello con unos bastoncitos que introduzco dentro para que no bambolee...uy que comentario tan largo me ha salido , y si, me puse hasta las trancas de polvorones, asi estoy jajajajajajajaj..un besito.maria:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, María! La verdad es que el hada es preciosa. Por eso no quería ser muy crítica. Pero me consuela saber que he tenido los mismos problemas que tú con las alas y los pétalos. Me apunto la idea para que la cabeza no se bambolee. Ah, y no te preocupes! Me encantan los comentarios en los que me contáis cosas. 😉 Has terminado ya con tus existencias de polvorones? Jejeje.

      Elimina
  2. Es una bonita idea hacer un hada para dar la bienvenida a la primavera, yo pienso que es la temporada en la que más se dejan ver, volando entre las flores y plantas, celebrando cada nacimiento de un nuevo brote!
    Y tu hada es muy bonita con su cabello pelirrojo, muy acertado, siempre reivindico estos tonos de cabello, quizás porque no somos tantos los que los poseemos ( por lo menos aquí) y al contrario que otras personas, a mi nunca me ofendió que me llamaran "zanahoria" en el colegio, seguro que tu pequeña lo luce con orgullo.
    Yo también para evitar que una cabeza muy grande se bambolee, al igual que María, le coloco un pequeño un pequeño bastoncillo de madera.
    El caso es que te ha quedado preciosa y la combinación de colores me parece muy acertada!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja! Así que tú también ves hadas, eh? Aunque es verdad que hadas pelirrojas hay pocas... 😉 Yo de pequeña era pelirroja y me da mucha rabia que se me haya oscurecido el cabello. Así que vivan las pelirrojas, ya sean hadas o artistazas como tú! Un beso y muchas gracias, Pilar!

      Elimina
  3. Me encanta Judith!
    Los colores un acierto total... incluso el tono de las alas... que se ven delicadas... como deben ser!
    Impresionante que hayas quitado filas a las piernas... pues sí que es alta!!!
    La falda la veo genial... con "movimiento"!
    Fíjate que hasta me planteo hacer una... jejeje
    Besitos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me encanta cómo le encuentras justificación a todo! El color delicado, la falda en movimiento... Jajaja. Muchas gracias, Ana! El patrón es muy entretenido! Así que a ver si te animas! Pero luego no la dejes calva o desnuda, que te conozco... 😉 Muaks!

      Elimina
  4. Me gustan todas las cosas que haces, pero esta hada en especial te ha quedado de lo mas bella!
    Besos

    ResponElimina
  5. Ola, me gusta mucho esta hada.
    He hecho una que puedes mirar en
    mi facebook https://www.facebook.com/Artesanices-da-Ana-1494567677513738/photos/pcb.2542165716087257/2542165526087276/
    Besos y un bon fin de semana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Ana! Ahora me paso a haceros una visita! Un abrazo!

      Elimina
  6. Me encantan las hadas en general, pero esta pelirroja tuya me rechifla...leo tu autocrítica...pero yo solamente encuentro una maravilla de amigurumi!me encanta!
    Muaks

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hay autocrítica y un poco de crítica también. Jejeje. Pero la verdad es que es un diseño precioso. Muchas gracias, Ani! Un beso!

      Elimina