18 de setembre del 2023

La tornada a la rutina

Després de les vacances, toca tornar a la rutina. I això implica aixecar-se aviat amb cara de son i amb necessitat d'un bon cafè, com aquest peresós, disseny de Fille Handmade.


És un patró car comparat amb els estàndards: més de 10 euros quan avui dia l'habitual són uns 6 euros de mitjana, tot i que és veritat que les dissenyadores de l'Amèrica del Sud i de l'Europa de l'Est solen tenir uns preus més alts. Però t'asseguro que és un disseny fabulós. 

D'una banda, l'arquitectura del peresós no té cap dificultat i alhora és molt original. Per exemple, les característiques urpes llargues estan molt aconseguides i, al contrari del que podria semblar, és facilíssim fer-les. 

Fille Handmade es caracteritza pels detalls dels seus dissenys, tal com ja vaig comprovar amb la cigonya. En aquest cas, i des del meu punt de vista, la panxa i el serrell són clau. Però he descartat altres detalls com una peça superposada per al musell i les galtes rosades.

A més, el patró inclou diversos complements per al peresós: l'antifaç d'alpaca i la tassa de cafè, però també una manta i una fulla de monstera per coixí que vaig optar per no fer.


Jo faig més o menys aquesta cara als matins. De fet, m'ha costat tant tornar a la rutina que publico aquesta entrada una setmana més tard del que tenia previst. I tu, com ho portes?

8 comentaris:

  1. Pues a mí la vuelta a la rutina... me ha venido muy bien... aunque es verdad que los madrugones cuestan... jejeje
    Tu perezoso es una monada! Esa barriguita está pidiendo mimos... Y los accesorios me encantan!!
    Sí que es carillo el patrón... pero viendo cómo te ha quedado... parece que merece la pena!
    Besitos!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ya es mi segundo patrón de Fille Handmade y los dos merecen la pena. No sé por qué sus diseños no son más conocidos... Los madrugones cuestan mucho... Lo único que tiene de bueno la rutina son los ratos de ganchillo. 😉 Jajaja. Un beso!

      Elimina
  2. Me encanta, me encanta ,me gustan tanto los perezosos!! Y el tuyo ha quedado genial, parece que tiene vida propia!
    Yo soy de las que me levanto a las 6,30 - 7 de la mañana sea el día que sea, me encanta madrugar y me despierto con energía, según me dicen "con demasiada" jajaja!!
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo también me levanto con energía y buen humor, aunque últimamemte llevo algo de sueño atrasado... 😉 El diseño del perezoso es una maravilla. Gracias, Pilar!

      Elimina
  3. Ay pero que perezoso tan mas bello, me fascina!
    Besos

    ResponElimina
  4. Es un dormilón adorable!!
    Te ha quedado fenomenal.
    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quién pudiera dormir un poquito más por las mañanas, verdad? Muchas gracias, Isabel!

      Elimina